Iti spun sigur. Scrie in lege: 30 zile daca au o relatie cu o firma de paza. Daca nu, cat vor ei.
Nu. am pierdut ceva intr-un magazin si mi s-a zis ca au inregitrarile doar din ultimele 2 zile. mi se pare absurd.
Asa zic si eu. dar as vrea sa stiu cat anume se tin in arhiva
Asa zic si eu dar as vrea sa stiu cata nume le tin in arhiva. doua zile mi se pare prea putin.
Nu cred ca stie cineva exact, depinde de magazin si mai exact de cati bani a investit proprietarul in instalatia de supraveghere video, anume cat de mare e memoria pe care se tin inregistrarile.
Stiu la ce te gandesti, ca inregistrarile le-ar putea tine si ca sa nu fure vanzatoarele, dar asta e totusi nepractic, sa tii inregistari de la un inventar la altul ar insemna sa le stochezi 3, 6 luni sau poate un an.
Am inteles, dar cam cat se tin de obicei? vanzatoarele au zis ceva de genul ca se sterg inregistrarile vechi si se incarca cele noi
Habar n-am, nu vreau sa iti spun prostii aici, fiindca e o chestie prea la obiect!
Intr-adevar, doua zile sa tina inregistrarile pare foarte putin, dar poate ai nimerit exact inainte sa stearga ei arhiva pe perioada prestabilita. Ca sa-ti dau un exemplu ei sterg arhiva o data la 2 saptamani si tie ti s-a intamplat faza aia exact cu 2 zile inainte.
Totusi, a fost imposibil sa iei legatura cu patronul, seful / sefa magazinului, ce o fi ala sau aia?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: