Se dă examen de admitere la următoarele facultăţi din cadrul Politehnicii:
1. Energetică
2. Automatică şi Calculatoare
3. Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei
4. Inginerie Mecanică şi Mecatronică
5. Transporturi
6. Inginerie Aerospaţială
7. Inginerie în Limbi Străine
8. Ştiinţe Aplicate
NU se dă examen de admitere, ci e pe baza rezultatelor din liceu la următoarele facultăţi din cadrul Politehnicii:
9. Inginerie Electrică
10. Ingineria şi Managementul Sistemelor Tehnologice
11. Ingineria Sistemelor Biotehnice
12. Ştiinta şi Ingineria Materialelor
13. Chimie Aplicată şi Ştiinţa Materialelor
14. Inginerie Medicală
15. Antreprenoriat, Ingineria şi Managementul Afacerilor
Am mulţi prieteni la Poli şi nu este aşa de greu. Dacă îţi doreşti asta, nu te lăsa descurajat de nimeni. E o facultate foarte bună
Se intra fara admitere. dar ai face o mare greseala e foarte greu si materile is nasoale, si profesorii iti cer mai mult decat poti... daca chiar crezi ca acolo iti e locul si crezi ca vei lura in domeniu si te va ajuta klumea incat sa devi bogat, merita sa incerci..altfel..eu zic sa nu merci ....prietenul meu e la poli..am fost si eu si m-am lasat. chiar e f greu si enervant de-a dreptul cateodata.
Stii cumva care e cea mai mica medie cu care s-a intrat? Am cautat si eu pe site dar n-am gasit nimic
Zi-mi ce facultate din cadrul Politehnicii te intereseaza si incerc sa aflu.
7, 60 (a doua sesiune) este ultima medie. Intra pe admitere.upb.ro si afli tot ce ai nevoie.
Scuze ca te tot intreb dar nu prea ma pricep...cum adica a doua sesiune?
Adică sesiunea din toamnă, sunt două sesiuni de admitere: în iulie şi în septembrie. Intră pe site-ul Politehnicii pe care ţi l-am dat şi afli tot ce vrei. Câţi ani ai?
Buna Roxana, mi-ai putea zice te rog frumos care e media cea mai mica cu care s-a intrat la Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei?
Anonymus101 întreabă: