Buna, in primul rand acele energii despre care vb tu numite ''fantome'' sunt doar sufletele unor oameni care au murit si care trebuie sa astepte 40 de zile pentru. a merge la judecata de apoi. iar ele in acest timp calatoresc in locurile dragi lor.pe Discavery se exagereaza prea mult.in primul rand me Domnul de religie mi-a spus ca nu exista suflete ale oamenilor cae sa fie in halul in care arata pe Discovery.este doar acela care nu este bine sa-i pronuntam numele. da ai si un pic dreptate daca omul care a murit nu a fost btezat dar a murit( nu este cazul si la copii mici) atunci ar putea fi o posibilitatea a fi ce ai zis u.
Sa sti ca stiu mai multe dar imi este ff greu sa vb acum am si eu o frica i mine.in plus sunt singura acasa.imi pare rau.intreaba un preot eu asa am facut si mi-a explicat mai multe chestii pe care este bine sa le sti.
Bye Elly
va joaca mintea feste ca va utiati rpea mult la prostii de genu.Nu zic ca nu exista... dar voi va faceti frica singuri...eu o data ma muitat si vedeam numa fantome prin casa numa sunete si etc auzeam miera frica sa merg la culcare.De cand nu ma mai uit merg pe inturneric incasa.pentru asta doamne fereste. Si voi astia inventatori de Sci-Fi mai lasatile draq ca si eu pot sa scriu o poveste acum sa va las cu gur cascata si sa fac pe toti prostii sa creada.alexa nu mai asculta idiotenii.
Ce intrebare stupida, normal ca exista fantome! Eu am 2 prietene fantome:una doar cu un ochi plin de sange, cu 2 dinti, cu urechile cam rupte, fara par, si ii lipseste si o mana; cealalta este aproape intreaga...cu exceptia ca nu are picioare.Amandoua stau la mine in pod, sau la mine in sufragerie-pe tp{Buhahah}Eu sunt cea fara un ochi!{Buhahah}!
=)Acum serios:voi chiar nu aveti ce face si intrebati lumea daca exista fantome?Mos Craciun exista?))
Time up kids! Go and play with your little doll/Forget about the ghosts!
Daca nu exista atunci de unde exista acest cuvant aaaa de unde sunt aceste filmulete aaaaa... uitati, am sa va spun o intamplare de-a mea cu fantome, deci eram acasa si s-a deschis singura usa a am uitat sa va spun ca sunt total reale deci. unde ramasesem a da, iar de acole a iesit un fel de fiinta dar m-am ingrozit apoi a disparut dar a lasat un fel de urma asta sigur nu poate fi ireal adica din imaginatia me nu... apropo va rog sa scrieti si voi intamplai din viata voastra ca tuturor bine aproape tuturor le place sa le citeasca mai ales celor de pe acest site si va rog sa folositi cuvinte cat mai pe intelsul nostru.paaaaaaaaaaaaaa
Bai...nu stiu ce sa spun pe de o parte cred, pe alta parte nu.Si pe mine ma chinuie aceasta intrebare, dar, din pacate nu am aflat nimic. Oricum, daca aflu te anunt, am sa caut si am sa ma documentez putin, desi, ce a spus Elly e cam adevarat(cred). Te pup si am sa te anunt.
Robert010 întreabă: