Buna, in primul rand acele energii despre care vb tu numite ''fantome'' sunt doar sufletele unor oameni care au murit si care trebuie sa astepte 40 de zile pentru. a merge la judecata de apoi. iar ele in acest timp calatoresc in locurile dragi lor.pe Discavery se exagereaza prea mult.in primul rand me Domnul de religie mi-a spus ca nu exista suflete ale oamenilor cae sa fie in halul in care arata pe Discovery.este doar acela care nu este bine sa-i pronuntam numele. da ai si un pic dreptate daca omul care a murit nu a fost btezat dar a murit( nu este cazul si la copii mici) atunci ar putea fi o posibilitatea a fi ce ai zis u.
Sa sti ca stiu mai multe dar imi este ff greu sa vb acum am si eu o frica i mine.in plus sunt singura acasa.imi pare rau.intreaba un preot eu asa am facut si mi-a explicat mai multe chestii pe care este bine sa le sti.
Bye Elly
Am avut una in pod sau asa am crezut eu atunci, ai mei ziceau ca vantu care sufla sau fantome, intr-o noapte am luat lanterna plus inima in dinti si am plecat sa vad ce se petrece acolo, cand am ajuns acolo spre uimirea mea nu era decat un zombie amarat, am coborat si le-am spus parintilor sa stea fara griji ca nu avem fantome ci doar un zombie...mai greu e sa-l scot din casa, a dat de un post tv gsp sau ceva de genu...bye
Parerea mea este ca asa ceva nu exista Eu una nu cred in ele.Fiecare cu ce crede.
In mod sigur nu exista. Pot totusi sa li se arate celor inclinati sa creada ca exista. Mira
Poate n-o sa ma crezi dar iti relatez doua intamplari din viata mea si-ti las libertatea de a crede ce vrei. In anul 1998 am inchiriat o casa si dupa catva timp a inceput sa vorbeasca cineva cu noi, adica cu mine si copii cu vocea noastra, iar intr-o zi mi s-a aratat o femeie ca o imagine foarte clara, apoi venea de multe ori dar nu asa vizibila ci o simteam de fiecare data ca pe o adiere benefica si vorbea cu noi, odata a facut si un lucru pe care n-o sa-l pot explica niciodata. Dupa o petrecere, bucataria a ramas plina de vase nespalate, iar a doua zi toate au fost spala-te si asezate la locul lor. As putea relata multe intamplari, dar ti-am relatat doar cateva ca sa-ti dai seama ca exista multe fenomene care nu le putem explica dar care coexista impreuna cu noi si pe care nu le putem gasi o explicatie.
O alta intamplare s-a petrecut dupa moartea tatalui meu cand in vara m-am dus acasa si i-am cumparat mamei lemne pe care le-am taiat si le-am asezat la locul lor, apoi m-am culcat ca eram tare obosita si m-am trezit strigata de tatal meu ca sa ma scol, am sarit din pat nerealizand pe moment ca el era mort de 6 luni si cand am iesit pe hol el statea in usa de la hol si zambea la mine iar cand am deschis gura sa-i spun ca s-a sculat inaintea mea a disparut asa ca, ce parere ai? Aceste lucruri ce sunt? Nu m-am speriat niciodata de aceste intamplari si cred ca sunt destui oameni care-ti pot povesti multe intamplari asemanatoare.
Daca exista fantome, inseamna ca exista si mos craciun si dumnezeu.Gandeste-te inainte sa intrebi. lol.
Pai uitate vineri de la 22 de Discovery si fi sigur ca nu-i nimeni acasa ...bine?
@stefybx. Cumva ai intrat pe undeva unde scrie relatari Science-fiction si ai dat copy and paste aici? Sa fim seriosi, trebuie sa iti faci un consult daca ai asemnea iluzii.
Pfff....nu prea stiu nici eu ce sa cred. dar uite-te la chestia asta.
http://lucky13.haipa.ro/2008/08/15/dovada-exista-fantome/
ma uit in fiecare vineri la fenomene stranii dar nu stiu daca sunt trucaje sau nu
De cand ma uit la filme cu fantome am devenit o mica experta si inca o data multumesc pentru raspunsuri
Robert010 întreabă: