Toata postea lui Isus a fost povestita de apostolii lui Isus si scrisa de scriitorii acelor vremuri! Apoi preluata de cei care au scris biblia!
Apostolul Pavel a devenit a apostol dupa moartea lui Isus, dupa ce insusi Isus la strigat din cer si l-a intrebat: De ce ma prigonesti? -Cine esti Doamne sa cred in tine? Si i s-a facut cunoscut! De atunci a devenit apostol! Inainte de asta era un om de vaza, un fel de sef, nu stia nimic despre Isus sau Dumnezeu, nu le dadea importanta, de aceea nu a vrut sa-l cunoasaca nu ca n-ar fi putut! Pentru el Isus era un cersator, nimic altceva!
Marii scriitori de atunci nu au scris despre Isus ca nu-l Considerau important, cu atat mai putin Dumnezeu! Nu-l Cunosteau, nu stiau ca El este Mesia...
Era ca si in ziua de azi: cine ii da importanta unui om care arata ca un cersetor si vorbeste pe strada?
Apoi nu i-au gasit ramasitele omenesti ca El dupa ce a murit rastignit a inviat si s-a inaltat la cer cu trup cu tot, ce ramasite sa gaseasca? Se vede clar ca nu stii nimic despre Isus...
....esti un prost
Ce treaba are meseria lui cu învierea?
Învierea e ceva ce El a avut după moarte iar tu nu o sa o ai niciodată trist.
Esti doar un drac frustrat
Care stie doar sa aiba ura fata de creștinii ortodoxi si de Dunnezeu iisus hristos maica domnului.Din nou dispari satano!
Esti gelos ca iisus hristos e iubit si are multi oameni si tu nu o sa fi iubit niciodată.
Razi ca un bou dar iti spun de acum ca o sa iti curga mucii de nu o sa mai poti sa respiri si lacrimi de o sa orbesti daca o sa ai o boala grava si foarte grea sau un accident sau o situație horror
Marș ba in pl mea sa ii dau la mumu lu hristos si tie
Iti tai si pla de rămâi eunuc toata viata drace
A turbat necuratu din tine ce trist.Foarte trist să aibă lumea ghinionul sa aiba draci fatati ca tine
O să te pășești de o să uiti si mumu tau din cap
Câinele turbat de la poarta o sa miroasă ca la piata de chinezi!
Vad ca esti cam tare in gura, ia da-mi instagramu tau sa vorbim acolo pe apel
112
Ti-e fricaa acum nebunuleeee vorbesc serios ma, daca tot esti tare in gura, da-mi instagramul tau sa vorbim
M a facut un cretin de 15 ani sa imi fie rau pfff iti trimit acum contul meu special pentru ce i ca tine ca mai ai de așteptat trenul iadului din pacate
ia-ti pastilele tataie ca esti frustrat rau
Http://www.patience-is-a-virtue.org/ asta e site ul meu special facut pentru ce i care așteaptă ca tine iadu poate gasesti ceva mișto printre postari
Eu ti-am cerut sa imi dai instagramul tau, sau esti analfabet functional si nu stii sa citesti?
Nu stii frate sa astepti? Acolo e site ul unde ascund toate conturile mele de contact.Adteapta!
Cand apare sa imi trimiti iar un comentariu de rahat.Acum valea!
Stiu vrajeala cu site u ala, te tine vreo 30 de minute degeaba, macar de faceai ceva mai inteligent, dar na..la ce sa ma astept de la un cre(s)tin
Care e analfabetu care nu stie ca oamenii isi creeaza site uti cu blog uri personale? Titlul e special pentru ce i ca tine.Patience is a virtue mă întreb ce concluzie o sa ai la finalul vietii trist.M am plictisit de tine dispari drace! N am timp de fetusi de draci ca tine.Sa te blesteme Dumnezeu ai spurcat prea mult timpul meu
N-ai curaj sa imi trimiti instagramu? impertinentule indoctrinat, mars de la mine de pe postari
Sa imi trimiti numărul tau de whats app aici
Sa trimiți numarul tau aici de whats app daca esti asa curajos
Sigur vor vrea multi sa vorbească cu tine
Sigur ai multi frustrați si fani care abia așteaptă să il vada
Sa postezi si Instagram cu fata ta
Sa postezi Instagram cu fata ta sa vada obrajorii tai grasi. Poate se inspira mai multi să isi faca Instagram special pentru tine
Numărul tau de whats app sigur iti mai ia din singurătate te v a face sa te simti special ce o sa citesti
Eu chiar vreau sa vad fata ta si whats app si curajul dovada care il arati
chuckmanson întreabă:
Cipi1212 întreabă: