Exista mai multe diferente, incepand cu faptul ca averea are o singura acceptiune pe cand patrimoniul are mai multe.
Daca ne referim strict juridic atunci patrimoniul reprezinta totalitatea drepturilor si obligatiilor unei persoane si bunurile materiale aferente, pe cand averea este totalitatea bunurilor materiale detinute de o persoana.
Buna,diferenta este ca patrimoniu apartine de obicei unei tari iar averea apartine oamenilor ...soer ca te-am ajutat
Buna,diferenta este ca patrimoniu apartine de obicei unei tari iar averea apartine oamenilor... sper ca te-am ajutat
Nu mi-ai citi atent raspunsul, astfel ai fi vazut ca am explicat ce inseamna averea si nu mai are alta acceptiune. Ce mai este de detaliat?
Oricum te poti uita in dexonline.ro.
P.S. Cum isi dau unii cu parerea fara sa aiba habar, ma tot minunez!
Pai patrimoniu este un obiect de valoare recunoscut, care apartine statului, iar avere stii ce e
Exista mai multe diferente, incepand cu faptul ca averea are o singura acceptiune pe cand patrimoniul are mai multe.
Daca ne referim strict juridic atunci patrimoniul reprezinta totalitatea drepturilor si obligatiilor unei persoane si bunurile materiale aferente, pe cand averea este totalitatea bunurilor materiale detinute de o persoana.
anonim_4396 întreabă:
panda3 întreabă: