Sa faci facebook cartii, si da poti sa pui si rezumatul ca sa stie si ceilaltii despre ce e vorba si sa-si dea seama daca le place sau nu.
Da, dar undeva pe internet nu as putea gasi un site sau ceva?
Inceara sa-ti faci un blog si expune introducerile cartilor tale, daca ai reiting mare vezi ce faci
Pai mai creza-ti... na tot pe TPU da cu alt id. Pe Facebook.
Pe Twitter. Pe hi5.
Incearca macar.
Ziceai mai devreme ca nu rahnesti la ceva mare dar daca ai carti inteligente poti incerca si la un liceu specific Litereturi.
Ma ocup de romanele politiste! si ce sa fac conturi? pe TPU pe facebook?
Da, poti sa-ti faci un cont pe facebook si sa pui si tu o poze cu cateva pagini sau ceva de genul; strangi cat mai multe like-uri si asa or sa te gaseasca si sponsorii si reusesti zic eu.sau un blog si sa-l dai pe la toti sa-l vada, ca te invat eu cum se face un blog, e usor. dar incearca mai intai pe facebook, si pe twitter daca stii engleza.hai ca poti ca nu-i inposibil, daca nu incerci desigur ca nu o sa ajungi unde vrei.incerca! www.facebook.com www.twitter.com, http://www.blogger.com/start, bafta!
Cu placere, am incredere ca o sa reusesti! eu te sustin in continuare!
Sa fac facebook cartii sau mie? si as putea pune si rezumatul sau ceva de genul?
Mi-am facut un facebook, cartii si se numeste Romane Politiste, scrie asta pe facebook si da-mi un Like!
nyoentox2002 întreabă: