Stai liniștit că nici cei care își vând sperma la băncile de colectare nu se îmbogățesc din asta, ci banca cât și clinicile după ies bogați după solicitarea femeilor care nu pot rămâne însărcinate și caută "donator" de spermă, unde plătesc bani grei pentru așa ceva. Așa cum și alte femei care nu mai au ovulele bune și apelează la donatoare, banca de ovule colectare de la alte femei sănătoase. Prețul pentru un ovul sare de 5000 de euro în sus vândut de clinicile de fertilitate pentru femeile care apelează la fertilizarea in vitro.
Eu ma refeream ca a ajuns si sperma un bun de cumparat cand exista din belsug peste tot.
Crezi? Eu zic ca-s vrajeli facute, n-are cum sa stii de unde iau astia sperma.
Si crezi ca sunt gene mai bune sau mai rele? si cum isi dau ei seama?
Nu vreau sa fiu rasist sa promovez eugenia, e si impotriva regulamentului TPU
Am primit oferta pentru donator de sperma cand aveam 18 ani in Spania. Faceam 2500€ dar trebuia sa merg timp de 6 luni din 3 in 3 saptamani, aveam 18 ani atunci dar nu am mers.
Din teste își dau seama care este de calitate și care nu. Medicina e larga cu aparate profesionale pentru detectarea calității a spermei.
Și ei o când după aia de 2, 3 sau 4 ori prețul dat ție, alteori și ilegalități se fac. Cunosc multe cazuri.
AndrewTate7789 întreabă: