| Mihaela2023 a întrebat:

Sunt bolnavă de astm şi am probleme cardiace
n-am voie sa ma enervez
Eu care sunt in depresie şi plang din orice am reuşit sa
ma bucur pentru nimic.
ieri mi-a cazut telefonul in autobuz şi un baiat s-a aplecat jos şi mi l-a dat.
Faptul ca a depus efort pentru mine, m-a bucurat pe moment.
A facut cu adevarat un bine pentru mine? sau asta e in mintea mea? E normal ce se intamplă cu mine?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost doar un gest de amabilitate.

| Catrice a răspuns:

Vai și nu ați flirtat? Nu ați făcut schimb de Facebook, nr de telefon? Ce șansă la o relație ratata sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi, a fost un gest drăguț din partea băiatului, avand in vedere ca există si oameni ignoranți în astfel de situații sau oameni care ar fi profitat de situație ca sa îți ia telefonul laughing Dar cam asta e tot happy Nu a fost cine stie ce bine făcut, dar e de inteles daca te-ai simtit bine datorita amabilității baiatului. Pana la urma si gesturile mici de genul fac din lumea asta un loc mai agreabil si mai bun pentru noi. Și asta pentru că în felul acesta vedem că nu suntem singuri, că cineva se gândeste și la noi si astfel mai putem conta si pe ceilalți, la nevoie.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da, a fost dragut cu tine.
E "normal", in sensul ca nu esti singura cu probleme de sanatate. Capul sus.

| Cracaaaaaaaaaaaan a răspuns:

E un gest mic dar altii nici pe ala nu il fac asa chitre sunt, normal ca te-a bucurat probabil nu prea ai oameni care fac lucruri dragute pentru tine de asemenea
Trebuie sa te imprietenesti cu mai multi oameni care fac bine deinteresat cum ar fi voluntarii o sa ti se schimbe perceptia asupra vieti

| Cracaaaaaaaaaaaan a răspuns (pentru Cracaaaaaaaaaaaan):

As vrea sa fiu tanar din nou si sa ma duc sa fac voluntariat pe smurd crying((

| VoidEternal a răspuns:

Uneori gesturile mici pot avea un impact mare.
E foarte bine sa te poți bucura de lucrurile mici.