| drakudark a întrebat:

Sunt clasa a 11-a si vreau sa dau la facultatea de medicina dentara. Dupa pararea voastra ar fi bine sa incep de pe acum sa invat pentru examenul de admitere si daca stie cineva sa imi spuna si ce trebuie sa invat mai exact.

Răspuns Câştigător
| robby212 a răspuns:

Da, ar fi bine.
Chimie organică și anatomie.
Întrebă-ți profesorii de chimie și biologie, te vor îndruma.De asemenea este recomandat să-ți cumperi cărțile de admitere, acolo având numeroase exerciții de genul celor care se dau la admitere.
În ce oraș vrei să dai?

4 răspunsuri:
| drakudark explică (pentru robby212):

Eu as vrea la Bucuresti si sunt din Arad. Din pacate biologie nu mai fac acum pe a 11-a si vreau sa vorbesc cu profesoara de biologie din scoala sa fac meditatii. Sa ii spun sa imi predea anatomia pentru ca am nevoie la admitere la facultate? Si dupa parerea ta e o meserie de viitor?

| robby212 a răspuns (pentru drakudark):

Habar nu am cum e la București, însă la Timișoara și la Cluj ai nevoie de anatomie și organică.Îi spui profesoarei că vrei să mergi la medicină dentară și o să știe ea ce să te învețe.
Da, o văd ca o meserie de viitor.Cu siguranță, ca la medicină generală, există multe domenii, însă întotdeauna va fi nevoie de un ortodont bun(care câștigă foarte foarte bine) sau de un chirurg maxilo-facial, spre exemplu.
Dacă tot ești din Arad, aș zice că dai la Timișoara, dacă poți.E păcat pentru că ești foarte aproape.

| drakudark explică (pentru robby212):

Sunt aproape, dar pe mine nu ma intereseaza sa fiu aproape. Mie imi place Bucurestiul si prefer sa stau acolo. Stiu ca 6 ani se face facultatea in sine si inca 3 rezidentailul. Si as prefera sa am loc de munca acolo.

| robby212 a răspuns (pentru drakudark):

Doar în anumite cazuri rezidențiatul durează 3 ani.
https://rezidentiat.ms.ro/20161120/rep_mica/primul-stagiu.pdf
Oricum, eu zic că e o alegere bună.