O sa curga pe dracu. Daca apar chiar si 2 raspunsuri in care cineva se leaga de altcineva ( exemplu, mai uite hahalera aia e proasta de pute pentru ca bla bla bla ) deja zici 1 2 si puf intrebarea. Nu mai exista. Daca era weekend mai intelegeam sa tina ceva timp dar nu are vreo sansa intrebarea asta.
Nu zice hop, mai ai de sarit garduri,, asteapta doar.
Nu te plange, eu primesc eventuale notificari.
Scrie in romana, italiana sau engleza ca nu am inteles ce rahat ai vrut sa spui .
Esti obosit tare...am modificat raspunsul.
Ziceam ca eu primesc notificarile,, asa ca n-are rost sa te plangi.
Eu nu ma plang prietenas. Chiar imi pare rau ca se sterg intrebari de genul. Daca intrebarea pupa in dos un user, ramane. Daca critica un user, gata dispare. Si cica libertatea de a spune ce vrei. Pe dracu. Ai libertata sa pupi pe altul dos, doamne fereste sa spui ceva ce nu i-ar conveni. Prapaditi.
Libertatea nu a existat niciodata,, nu stiu de unde tot luati iluzile astea.
Asa e vorba Einstein. Nu imi arde de filozofii la ora asta ca o intindeam mai mult.
Eu n-am nimic de împărțit cu nimeni si intrebarea asta nu are un rost(fara supărare Drim).
Reprosuri si jigniri din partea cui? De cand sinceritatea si adevarul sunt ceva negativ?
De ce sa mint pe cineva doar pentru a-l face sa se simta mai bine spunandu-i ca ii admir calitățile pe care nu le are?
Daca cineva cauta cearta si si-o cere de ce as ezita sa-i dau un raspuns pe masura? Daca din răspunsul unui utilizator reiese nivelul sau mental mult sub medie in care susține lucruri fara a avea argumente are ceva daca-i spun adevarul? Este o jignire?
Poate m-am abătut de la subiect, tocmai ce discutam cu un specimen retard si aceasta intrebare imi aminteste de el.
Am inteles jigniri si reprosuri.
Am mai avut conturi,am o oarecare vechime, iar aceste jigniri si reprosuri sunt deseori pe acest site prezente sub forma catalogarii unei persoane dupa răspunsurile oferite, luandu-ne dupa argumentele oferite de aceasta (dupa care punem eticheta de inteligent sau mai putin inteligent)si certurile in incercarea de a ne susține punctul de vedere.
Nu m-am referit strict la limbaj vulgar sau altceva cand am raspuns, ci in mare la ce inseamna aceste jigniri si reprosuri pe acest site, adică adevarul.
"Sunt curios,cam ce ar avea lumea de impartit pe aici? Avand in vedere ca vad tabere care mai de care si rivalitati, jigniri si reprosuri. Oare vom putea lamuri asta?"
In orice caz,mi-e greu sa inteleg ceva din asta. Jigniri nu prea vad aici,ci doar certuri in care unul il contrazice pe celalalt si ii spune ce fel de persoana este si unde greseste, încercând sa-si sustina punctul de vedere.
Uneori judecăm prea repede, alteori e adevarat ce spunem despre acel cineva, dar nu vrem sa acceptăm.
Cam asta inteleg eu din jigniri si reprosuri cand este vorba despre utilizatorii de pe TPU.
Poate ma insel, fiecare intelege altceva.
Nu-ti bate capul, te sfatuiesc doar sa privesti cand va fi cazul, si vei vedea inspre ce bat.
Eu credeam ca s-a terminat o data cu anuntarea castigatorului anului tot circul de pe TPU, inca nu s-a terminat? man daca cineva te jigneste exista admin, iar faza cu de ce se cearta romanii intre ei? ca prostia e sport national, ce te miri atat, vrei civilizatie si limbaj civilizat nu il cauta in tara asta, bafta
Tabere? Unde's? Ca eu nu le vad.
Jigniri? Jignesc astia limitati.
Reprosuri? Ce ai avea de reprosat unui strain?
. nu știu despre ce vorbești supremule, eu văd doar floricele pe câmpii
Evident ca nu abia observ, incercam sa vad daca se simte vreunul cu musca pe caciula.
Întrebarea asta este la fel de useless ca apendicele. Nu cred că e cineva in tabără cu altcineva, pentru că mulți de aici nu ne cunoaștem între noi și ne apărăm doar propriile interese. Cearta este sport național la noi, ne țigănim dar nu dam o importanță reală cauzei pentru care o facem.
Ai foarte mare dreptate, pacat ca nu ne cunoastem real ca am fi cu cutite, topoare mai mereu, ce show ar fi, am fi vedete pe Youtube ca prostia e populara
MadaAwwr întreabă: