Asta e pe sistem ' am mancat, am baut, am dormit,, hai sa injur pe careva acum'
Hai sa nu ne prefacem ca eu sunt singurul care mai discuta pe aici, dar stii care e diferenta dintre mine si tine? Nu sunt ipocrit si nu ma ascund dupa deget.
Tu chiar crezi ca dau eu doi bani pe reprosurile astea? Intrebarea era de asa natura, incat sa evidentieze alte aspecte,, nu m-am inclus pe mine.
PS Nu mai ma baga in discutile tale.
Ipocritul striga ipocritii, gen.
N-ai simtul ridicolului. Numara-ti doar aparitiile avatarului tau la intrebare si n-avem ce discuta altceva.
Later Edit: ha ha, ti-a invadat si un spammer intrebarea. Spammerul se plange de spam.
Pareri probabil.
Certurile si jignirile apar atunci cand cineva face afirmatii aiurea, jigneste o mare majioritate, instiga la violenta, misoginism sau misandrie, ilegalitati etc.
Suntem oameni si nu toti avem nervi de fier spre exemplu si eu sunt genul ce imi sare tandara daca cineva abereaza sau ma ataca asa e firea mea.
E uşor să îţi pierzi controlul atunci când o persoană nepoliticoasă vrea să îşi arate superioritatea în faţa ta sau pur şi simplu să te jignească. Pentru o abordare cât se poate de umană o serie de fraze pot aplana conflictul mult mai uşor.
E greu să nu ripostezi atunci când cineva este nepoliticos cu tine. Dacă rezişti înclinaţiei fireşti de a răspunde cu aceeaşi monedă fără să îţi pierzi controlul vei fi surprins de ce se poate întâmpla
„Apreciez perspectiva ta" Această frază îi arătă celui nepoliticos că eşti dispus să continui conversaţia dacă eşti tratat cu respect, iar sentimentele nu îţi sunt date peste cap.
Mie nu-mi pasa de altii, deci nu am cu cine sa ma cert. Era tipa aia cocina sau cum o chema, dar a mancat-o pamanul.
Da-i cu praf de mers cu fituica aia de minciuni!
Ai gresit persoana careia sa i te adresezi cu subiecte de genul.
Asta ma intreb si eu... Totusi e un mediu anonim. Deci despre invidie pentru aspectul fizic, ca ala are o viata mai frumoasa, etc. nu poate fi vorba. Dar rautatea oamenilor sa stii ca apare fara motiv. Probabil singurul lucru in lumea asta care apare asa
Sigur ca da, se poate lamurit foarte simplu. Avem tabere de genul "Masina e un strict necesar ca sa merg 2 km pana la servici intr-un oras deja sufocat de masini si fara locuri de parcare", "Samsung si Apple fac cele mai bune telefoane", "Ortodoxia e singura religie valabila", "Desigur ca ne-a creat Dumnezeu!" si inca vreo cateva de genul. Restul sunt cei normali la cap...
Si uite asta e un exemplu de cum sa incepi o cearta.
MadaAwwr întreabă: