Ai si tu dreptate dar femeie fiind stiu ca pana la urma urmei lipsa de bani m-a facut asa de anxioasa.Pe urma m-am calmat incercind sa fac ceva de folos.Mai am 8-9 zile pana voi avea bani, eu de obicei stiu sa-mi impart banii pe care ii am si nu am mai avut de mult astfel de probleme dar acum au intervenit factori exteriori care mi-au dereglat serios bugetul. Oricum ai dat un sfat bun si multumesc.Cand omul nu are bani macar de ar avea un partener care sa-i dea sustinere morala (imbratisari etc.dar cand nu e nici unul nici altul -e rau de tot)
Si cand mai are omul si un baiat care acum a mostenit o mare suma de bani mai are si un salar triplu cit pensia mea si nici macar la o cafea nu m-a invitat sa-mi faqca cinste ca a mostenit dupa soacra mea sau o ciocolata - in plus ma tot critica, cum sa nu te ia toti dracii.Bine ca mi-a trecut aceasta stare ca era ceva rau de tot, nu am mai fost asa de nervoasa de 4 ani.
Ai nevoie de iubire, asta tratează cel mai bine nervii, un băiat care sa te iubească
Pina la urma si urma urmei ieri iesind la cumparaturi am zis ca totul tine de ceea ce gindesc-la fel de bine cum gindesc ca sunt in lipsa de bani pot sa-mi inchipui ca sunt full dar momentan nu ma ating de ei.Si asta a ajutat.M-am tot gindit cit pot fi eu de bogata m-am gindit ca pot avea orice vreau eu si autosugestia a functionat.M-am simtit foarte bine si am gasit la mall o multime de produse la mare reducere astfel incit din bani putini m-am aprovizionat frumusel.Mai am de asteptat o saptamana si totul intra in ordine.Plus ca mi-am gasit si o preocupare care m-a facut sa uit de tot ceea ce m-a ennervat.
Ce preocupare? Da, sunt multe reduceri am văzut și eu. Și tu o iei razna când nu mai ai bani?
Eu când nu mai am bani incep sa tremur când ies din casa de la anxietate asta pentru că am fost învățat să primesc bani fara sa fac nimic și bani multi și acum nu prea mai am.
Rar m-i se intampla ca am mare grija dar luna asta am avut cheltuieli neprevazute.Dar ma redresez.Eu am muncit 40 de ani trebuie sa am bani dupa atitia ani munciti nu crezi? Acum sunt in pensie.
Ce preocupare? am calcat 20 de camasi la baiatul meu si i-am facut ordine in dulap.
Credeam că sunteți tinerica
Foarte tare! Respect!
LisaJulie întreabă: