Viata e buna alaturi de un motan nu trebuie neaparat sa cauti bucuria intr-un tip. Animalul poate face fericit un om
Legat de partea aia cu IQ-ul (ca asta a sarit in ochi a doua oara), cam asa pare. La ce te astepti de la ceilalti? Sau ce tipuri de conversatii ai vrea tu cu ei pe baza de IQ? :/
Tu vrei sa afli ceva strict informativ de la ceilalti? Pai unde mai e distractia in asta...
Dar sa revenim la prima parte din "poveste". Cine zice ca la varsta aia trebuie sa ai prieteni si sa simti viata altfel, sa. etc. Marea majoritate? Nu cunosti nici 0. 0001 % din populatia Pamantului. Faptul ca te legi de aceste ideologii (daca pot sa le numesc asa), te face exact ca celelalte persoane.
Tu cand zici ca ceilalti fac ceva, gandesc ceva, asculta "barfa ieftina de vedete cringe" si asa mai departe, nu faci decat sa ii judeci. Nu stii ce gandeste fiecare, este pur si simplu o coneceptie a ta (nu conteaza ca este o conceptie corecta sau una gresita).
Acele persoane nu sunt limitate emotional, e urat spus. Un termen mai potrivit ar fi ca refuza sa isi dezvolte mai mult aceasta arie emotionala. Pentru ca toti avem capacitatea sa o facem, dar nu toti o facem. Toti suntem la fel si toti suntem diferiti in acelasi timp. Ca o prima idee, inceteaza sa te mai diferentiezi asa de mult din acest punct de vedere. Toti suntem rezultatul existentei in aceasta lume. Toti suntem legati intre noi, dincolo de ce se vede si toti traim pentru a duce aceasta existenta mai departe. Dar aceasta este o alta discutie
Si eu ma gandeam la ce ai zis tu acolo, dar mi-am dat seama ca tot ce faceam era sa judec. Fiecare are parerea lui, nu trebuie sa te intereseze acest lucru. Vrea cineva sa stea cu tine-sta, nu vrea-nu sta.
Tu vrei sa gasesti un grup de persoane exact cum vrei tu, insa nu totul se invarte in jurul tau. Fiecare are viata lui, punctele lor de vedere. O sa vina la tine acei prieteni pe care ii cauti, dar nu o sa fie exact cum ii vrei, nici nu trebuie sa fie asa.
Cum imi place mie sa zic mereu, ceea ce vrem difera extrem de mult de ceea ce trebuie uneori.
Tu continua sa faci ce faceai si pana acum, fii deschisa la oportunitati, nu se stie cand apar (uite, a trecut pe langa tine deja una. pfai).
Este bine ca gandesti asa acum, chiar este un pas din viata ca, care o sa te defineasca ca om pentru viitor. La fel a fost si cu ce ai gandit ieri si la fel o sa fie si cu ce o sa gandesti peste 1 an, care. apropo, o sa fie diferit fata de ce gandesti acum. Perceptiile noastre se schimba mereu si mereu, noi suntem cei de acum sau cei de atunci. Bine... asta ar fi un paradox (tot din alta poveste).
Dar ca raspuns la intrebarea ta (si am vrut sa citesti pana aici), nu. Nu esti singura in situatia asta.
Iti urez o zi placuta in continuare. Si eventual si o dupa-amiaza
Mersi pentru răspuns
Oricand.
Nu este ca si cand te-a ajutat sau ceva. Tu esti singura persoana care poate sa gaseasca solutia la aceasta "problema" (care nu este o problema).
Nu esti singura draga mia iaskalotofquestionz. Da si eu te inteleg crede-ma ca nu am cu cine sa vb toții ma plicti rău. Poate dam vrei u putem sa conversam pe privat mar face cel m-ai ferikiy bărbat sa pot sa îți ofer macar puțin diim cunoștințele mele. Te pup
Pe mine m-ai convins :3
Pe tine te-am convins acum multi ani.
Ăm... orice e deasupra nivelului "inoată Chelutzu"?
MadaAwwr întreabă: