O sa fie cam ciudat cred :s
Imi place sa vad lucrurile cum sunt, nu cum vreau eu sa fie -e mai greu la inceput, apoi te obisnuiesti.Sa vad totul intr-un mod obiectiv.
Imi place "abilitatea" mea de a amana lucrurile apoi sa fac in o zi cat nu faceam in 10. Perfect echilibrat,nu? - aproape rezolvata situatia asta.
Urasc aroganta,asa ca fac tot ce imi sta imi putere sa nu fiu arogant,nu ca as avea motive,dar stii cum e "chiar si sclavii se vad regi" Am adus vorba de asta, ca in trecut eram si ca mi-ai zis ca sunt modest
Imi place ca am ales o anumita cale, chiar de nu stiu cum si ce am de facut momentan. :s
Tie ce iti place la tine, fie ca e vorba de gandire, fizic sau orice?
La fizic, imi plac ochii.
Imi place ca sunt inalt, ca nu sunt delasator si ma consider un luptator si ca sunt indraznet cand trebuie, dar stiu sa tac in momentul potrivit/
Mai, luptatorule! Tu chiar stii sa taci?
Evident, cand stiu ca nu e de mine un lucru, stiu sa tac si sa nu comentez,, dar cand ma pricep la un subiect, iti fac si romane pentru ca sunt sigur pe mine
Eu chiar scriu romane
Politiste, thriller, istorice (ma inspir din unele subiecte-ex: Primul Razboi Mondial, Secolul luminilor, antichitatea greco-romana). Pana acum am scris 2, dar deocamdata sunt la stadiul "scriu, dar pastrez pentru mine".
Păi...Îmi place că sunt limitat și imperfect, îmi place că pot să mă bucur de unele lucruri ca un copil și îmi place că pot iubi lucrurile pe care eu le consider frumoase și îmi place că le consider așa deoarece le pot admira în anumite moduri specifice acestora.
Pot spune ca imi place ambitia, vointa, ochii mei (uneori imi plac, alteori mi se par banali, dar acum m-ai prins in momentul acela in care imi plac )
Esti modest si carcotas.
Trebuie sa fi tu asa atenta? :o
La tine da.
Spune totusi ce iti place, sa vad daca imi place si mie.
Clar, anchi544 o sa-ti dea funda pentru acest raspuns.
Nu ne intelegem la aroganta, eu cam sunt dar o sa ma distantez sa nu iti creez neplaceri.
Sa nu pleci acum, vreau sa imi lamuresti o postare.
O sa fac o exceptie pentru tine, daca esti aroganta
Si ce postare?
Mi-e foame.
Https://www.tpu.ro/......e-cine-ne/
Ultima.
Pofta buna. :)
O sa fie cam ciudat cred :s
Imi place sa vad lucrurile cum sunt, nu cum vreau eu sa fie -e mai greu la inceput, apoi te obisnuiesti.Sa vad totul intr-un mod obiectiv.
Imi place "abilitatea" mea de a amana lucrurile apoi sa fac in o zi cat nu faceam in 10. Perfect echilibrat,nu? - aproape rezolvata situatia asta.
Urasc aroganta,asa ca fac tot ce imi sta imi putere sa nu fiu arogant,nu ca as avea motive,dar stii cum e "chiar si sclavii se vad regi" Am adus vorba de asta, ca in trecut eram si ca mi-ai zis ca sunt modest
Imi place ca am ales o anumita cale, chiar de nu stiu cum si ce am de facut momentan. :s
Tie ce iti place la tine, fie ca e vorba de gandire, fizic sau orice?
La fizic, imi plac ochii.
anonim_4396 întreabă: