Condoleante,iti recomand sa mergi la un psihiatru, eu asa am facut, mi-a dat niste medicamente care in vreo 2 saptamani ti au facut efectul, vezi de un curs de calificare sunt gratis in multe domenii, cat despre prietena vezi pe sentimente.ro,badoo,tinder
Pe sentimente.ro mi se cer bani pentru facilitati si mai multe accesari, iar pe tinder si badoo nu-mi raspunde nimeni! Si ma inscrisesem la un curs de calificare care nu a mai putut avea loc din cauza ca s-au razgandit 2 cursanti pe ultima suta de metri si la mine in oras la cursuri, regula este ca acele cursuri pot avea loc numai daca sunt inscrise 30 de persoane si cum e orasul mic nu prea se nimereste sa fie inscrise exact 30 de persoane la respectivul curs!
Condoleanțe!
Daca vrei sa vorbim, îmi poți scrie in privat. Poate te pot ajuta in vreun fel!
De ani de zile apelez la rugaciuni sa ma elibereze de toate depresiile si starile si sa-mi ofere job potrivit si iubita potrivita
Mie mi-a murit jumătate din familie. Când nu am avut un loc de muncă, am căutat. Munca îți distrage atenția de la alte lucruri. Nici măcar nu contează salariul, doar să pleci de-acasă. Cât despre prietene/prieteni/iubite/iubiți, oamenii vin și pleacă. Nu te poți baza pe ei.Trebuie să ai încredere în tine și voință, să mergi mai departe singur. Eu nu am mers niciodată la psiholog. Sunt bani munciți și aruncați aiurea. Poți face economii și merge mai departe. Din când în când să mai faci ceeva și pentru tine.Trebuie să treacă timp, pentru ca rănile sufletești să se cicatrizeze, dar nu-i imposibil.
Zi frumoasă să ai!