| MrNuggets a întrebat:

Sunt insecure dacă nu suport bogații nicidecum? Și le doresc cât mai mult rău?

Răspuns Câştigător
| 4evergentleman a răspuns:

Frustrat și invidios, boala romanului. Eu sunt frustrat că nu ne-a ras meteoritul ăla de pe harta că la cat de rai și ipocriti si perverși suntem noi nu meritam sa fim in rând cu oamenii, suntem rușinea Europei.

12 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Chiar deloc, majoritatea sunt niste oameni mizerabili, au facut averi din crime organizate, prostitutie si multe alte mizerii politice, aici vorbesc de aia cu adevarati bogati, gen politicieni, seici, oligarhi si 'crema' de genul, foarte putini oameni de rand sunt cu adevarat bogati prin munca cinstita, probabil sportivii si artistii (actori, cantareti, etc) sunt singurii care au facut averi strict cu munca lor.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Oricum nu luam nimic cu noi nici măcar corpul în care trăim aici rămâne tot aicia se plătește și se achita totul...

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

De ce să ne ascundem după jargon psihologic preluat din engleză? Ești invidios, asta ești. Vezi că alții au și tu nu ai, așa că te umpli de ură. În loc să vrei să te ridici, vrei să-i tragi pe alții la nivelul tău. În loc să ieși din mizerie, îi tragi pe toți în mizerie.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru 4evergentleman):

Eu cred că mai degrabă boala românului este ura de sine. Tu ești un exemplu perfect.

| MrNuggets explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

Cu cine te certi

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Să fii*
Cred că ar trebui să te preocupe gramatica la momentul de față, nu psihologia ori teologia, căci este clar că te depășesc.

| MrNuggets explică:

Nu a mai raspuns nimic prin urmare s-a simtit individa

| CostinAlamariu a răspuns:

Da. Ești. Dacă ai fii ok cu tine însuți ai fi indiferent față de bogați.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

Nu știu care idiot ti-a dat eronat si nefolositor. Raspunsul tau a fost perfect. Ma gandesc că cioara aia borâtă de 4ever. El nu e român, ci rromwinking

| sammie a răspuns:

Invidiosule.

| ShaOfHatred a răspuns:

Neah, ești doar invidios și frustrat. Dar heeey, asta nu e mereu un lucru rău. Poți să-ți folosești ura pentru ei pentru a ajunge să ai și tu bani. Te ambiționezi și te lupți până îți iese. Știi bine că dorința crește prin neîmplinire.
Dar nu ai de ce să le dorești răul tuturor. Sunt și oameni cu bani care îi ajută pe alții. Daaaaar, poți să-i urăști pe cei care au ajuns sus prin punerea la pământ a celor de jos.

| ShaOfHatred a răspuns (pentru 4evergentleman):

Eu de exemplu sunt mândră că sunt româncă. Și târziu mi-am dat seama că nu aș fi vrut să mă nasc în altă țară.E ușor să acuzi o națiune sau o țară, dar dacă nu știi istoria și nu-ți convine, pleacă frate afară, fă-ți un viitor altundeva.
Da, mulți români sunt răi, hoți, perverși, dar sunt și foarte mulți buni la suflet. Lasă că sunt alții mai rău ca noi.
La noi oamenii de sus sunt problema. Și că suntem foarte toleranți. Dar o să ni se umple nouă paharul la un moment dat.