| Sara2 a întrebat:

Sunt la munca acum și am un somn teribil. Îmi pica capul de somn. Am băut un cola și o cafea, apoi am dat cu apa rece pe fața și am ieșit la aer cateva min., fara efect. Îmi pică capul de somn, am nevoie de un sfat, un remediu. Și mesajul asta am o ora de cand încerc sa-l scriu, ca mi se închid ochii.Parca aș fi luat somnifere. Ajutor?

6 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Ia fa ceva efort fizic mare sa vezi cum iti trece somnul... nu stiu ce muncesti dar sigur e fara efort fizic altfel nu te-ar lua somnul! fa niste flotari, genoflexiuni pana la oboseala maxima! iar alta data sa dormi cat trebuie, adica minim 7 ore pe noapte, nu-ti pierde noptile cu chefuri sau alte prostii cand stii ca a 2-a zi mergi la munca ca te joci cu sanatatea ta!

| cehos69 a răspuns (pentru lpavel):

Invata domnule a vb corect romaneste, ieste genuflexiuni.

| mentholinks a răspuns:

Ti-as trage o palma peste fund sa vezi cum iti revii.

| lpavel a răspuns (pentru cehos69):

Eu vorbesc corect dar tu esti analfabet si nu stii ce e corect si ce nu laughing

| Andreeaioan115 a răspuns (pentru lpavel):

Eu nu pot sa dorm nici măcar 10 minute și ma doare capul foarte tare. Creierul meu refuza sa doarmă din luna Aprilie când m-am îmbolnăvit de Covid. Ajutor.

| lpavel a răspuns (pentru Andreeaioan115):

Dupa cum am mai zis: trebuie sa faci efort fizic mare si nu 30 minute sau 1 ora, ci mai multe ore... Munceste ceva greu sau fa ceva sport!