| Ade009 a întrebat:

Sunt Mandy Moore si Shane West casatoriti? love struck

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
16 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU la "Dragoste si Sex"!

NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate ( sau alte motive ), deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!

Pentru alte detalii despre "regulile" de pe acest site CITEŞTE Regulamentul şi "Întrebări Frecvente" la linkul :
http://www.tpu.ro/termeni-si-conditii
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

Toate cele bune.

| Ade009 explică (pentru MyWay):

L-am intrebat pe unchiu' Goagle din pacate nu a gasit nimic sadwinking Nu te mai da mare si tare ca daca as fi gasit ceva concret pe Google nu as fi pus intrebarea aici pe TPU ok?winking

| Ade009 explică (pentru bursuc001):

Nu am vrut sa pun la categoria asta doar ca sa am mai multe vizualizari am postat aici pentru ca ma grabeam si nu am vazut alta categorie si DRAGOSTE mi s-a parut cea mai potrivita. ca doar e vb de iubire nu?winking

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru Ade009):

Subiectul tău este conversaţional!

La "Dragoste si Sex" postezi atunci când ai o PROBLEMĂ în dragoste sau una de natură sexuală!

Pe viitor, te rog să postezi la categoria corectă.

O seară frumoasă.

Bun. Ai terminat? Pentru ca eu da happy

Am 16 draga happy

Esti bolnav omule happy

Si este rau ca am intrebat daca sunt casatoriti? sau ce? am facut o crima? si dragule eu sunt virgina [ cu toate ca stiu ca nu o sa ma crezi dar ma doare in cot de ce crezi tu ]

ĂĂĂĂ m-am uitat la A walk to remember si am vrut sa vad daca sunt impreuna si in viata reala. LoL atata faci din tantar armasar.