| chiftelutacrocanta a întrebat:

Sunt obez,fumez,am o alimentatie haotica,sunt sedentar,consum alcool,nu prea is cu religia,n-am loc de munca, si n-am realizat nimic in viata.Cu care dintre astea credeti ca ar trebui sa incep sa ma schimb si sa fiu mai fericit?

Răspuns Câştigător
| pufulescu a răspuns:

Sa incepi cu un loc de munca, dar obligatoriu cu ceva efort fizic si nu prea mult ca nu esti obisnuit! Vei slabi, nu vei mai avea timp sa fumezi asa mult, o sa injuri cand ridici obiecte grele si astfel o sa iti amintesti de religie!
Realizarile in viata nu vor fi prea mari daca lucrezi in Romania dar macar capeti experienta.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

cu oricare, important e să începi și să-ți rezolvi toate problemele. baftă, voință și sper să-ți găsești fericirea.

| AvalohAlyn a răspuns:

Cel mai important e sa te lasi de vicii (baut, fumat) si sa incerci sa ai o alimentatie mai sanatoasa.Plus ca trebuie sa faci sport.Cu celelalte poti rezolva mai usor.Dar asta e important.Succes in viata, oricum.Si sa stii ca niciodata nu e tarzu sa te schimbi in bine, atata timp cat speri e ok si vrei cu adevarat e ok.

| Never4ever a răspuns:

Pai, ar trebui sa iti faci un program bine determinat care sa cuprinda 1 ora de miscare zilnic, fie mers pe jos, plimbat cu bicicleta, sala, iar pe langa asta sa incepi o schimbare si legat de alimentatie. Incepi cu schimbari minore, si vei ajunge sa devii in timp ce iti doresti sa fii.

Răspuns utilizator avertizat