| Agenta000 a întrebat:

Sunt singura care seara, inainte de culcare isi imagineaza chestii imposibile care nu s-ar putea intampla? Voi ce va imaginati?

10 răspunsuri:
| Wihox a răspuns:

Singura nu este sigur. Eu unul fac asta. De obicei imi imaginez fire narative pe care le suprapun pe anumit activitati ce s-au intamplat in ziua ce a trecut. Ieri am adormit gandindu-ma la o problema de informatica si cum sa o rezolv eficient. Tu ce iti imaginezi?

| LePotato a răspuns:

Toata lumea face asta tongue

| Agenta000 explică (pentru Wihox):

De obicei ca stau cu prietenii mei si uneori e ciudat si chiar se intampla sa si visez chestiile astea

| J0B0MAT a răspuns:

Nu esti singura.Imi imaginez multe multe lucruri.In mare, viata ideala.

| Ioana0606 a răspuns:

Depinde de starea pe care o am. Uneori ma gandesc la o situatie periculoasa si cum eu as fi eroul zilei si i-as salva pe toti. Altadata analizez ce s-a intamplat in ziua respectiva si ma gandesc la alt fir al intamplarilor.

| ubox7007 a răspuns:

Imi imaginez ca Hitler a castigat razboiul, iar eu eram Hitlerwinking

| Ivanova a răspuns:

Citeste Alice in Tara Minunilor si iti vei da seama ca si ea, ca tine si noi restul, facem la fel.

| Tyna_Maria_1990 a răspuns:

Si eu fac asta..imi imaginez de multe ori viata pe care mi-o doresc, imi imaginez cum ar fi fost daca as fi facut altfel lucrurile in trecut..si multe alte lucruri care nu s-ar putea intampla

| AFR81 a răspuns:

Si eu imi imaginez ca sunt mare tenismen, ca joc pe marile arene ale lumii, ca sunt celebru, ca am gagici, ca am bani, ca fac fapte caritabile si toate astea laughing Viata ideala mi-o imaginez, cu alte cuvinte. Sunt surprins ca mai exista si altii care-si imagineaza lucruri inainte de somn, ca si mine laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deloc, fiecare viseaza chiar si cu ochii deschisi.
Si eu uneori imi imaginez niste chestii care stiu ca nu se vor intampla, dar e atat de frumos jocul cu gandul.