| Meme10Meme a întrebat:

Sunt singurul care a fost numit Homo Sovieticus de către Hargafre?

Răspuns Câştigător
| SilentRain a răspuns:

Da

13 răspunsuri:
| MeisterSchnitzel a răspuns:

Are inspirație omul! laughing
De ce te-a "botezat" așa?

| Meme10Meme explică (pentru MeisterSchnitzel):

Asa mi-o zis el. E un religios fanatic. Atât.

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru Meme10Meme):

Religios? Eu am văzut că specialitatea sa este limba română și istoria, pe la categoria "Religie" n-am văzut să se dea.

| Meme10Meme explică (pentru MeisterSchnitzel):

A dat. Și dacă te impotrivesti religie sale, ești considerat neomarxist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pe mine m-a facut neomarxist dar am impresia ca nici el nu cunoaste termenele folosite. Genu de persoana cand nu are ce sa iti raspunda striga neomarxist.

| Meme10Meme explică (pentru anonim_4396):

Nu le cunoaște deloc. Zice ca ești neomarxist doar pentru ca te contrazici cu el.

| Darkmagic a răspuns:

Probabil, daca aveam mai multe tangente cu tine, eu te numeam Homo dacicus prodigiosum. big grin
Din putinele vazute la user Harfagre, e mult peste voi, majoritatea, in cunostintele si informatiile pe care le lasa in raspunsurile lui.
Nu stiu daca e chiar atat de greu de stabilit care e mai far-out dintre tine si el... Te-ai intrebat de exemplu, de ce la "intrebarile" tale legate de Istorie, nu iti raspund eu, gabicoo sau minrest, adica putinii insi care au terminat o facultate de acest profil?
Ti-am dat un pic de gandit?
Mai ia una, ca azi ma simt generos:
Unul din atributele neo-marxistilor e credinta ca lumea a inceput odata cu ei, ca istoria trebuie schimbata in functie de dorintele lor, si ca ei le stiu pe toate.
Ti-am citit cateva intrebari...
Cum esti?
Bine? big grin

| Meme10Meme explică (pentru Darkmagic):

Sa înțeleg ca un bou care-mi zice ca sunt neomarxist este mai destept decât mine. Fain.

Apropo, ești prieten cu fanaticul ala de AvalohisAlin, deci...

| Darkmagic a răspuns (pentru Meme10Meme):

Pfff...
https://www.tpu.ro/go-to-answer/17926709/
Sunt prieten cu toti cei care mi-au trimis cereri, asta nu inseamna ca nu taxez prostia oricui, sau fanatismul religios ori ateu.
Dupa cum vezi, am argumente pentru orice, tu in schimb, il numesti "bou" pe un user doar pentru ca este impotriva convingerilor tale.
Tare, asta! :))

Logic ca este bou. Eu dezbat ceva cu el, iar el imi zice ca sunt postac rus. Desi n-am pomenit nimic despre ei

| Darkmagic a răspuns (pentru Meme10Meme):

Acum o oră | naibastiesialtceva a răspuns (pentru Darkmagic):
"De ce mi-ai dat link de la aceasta intrebare? Ce vrei sa-mi arati?"

Sa-ti arat cat de prieten sunt cu Avalohis, ca despre asta ai adus vorba, ca pe un argument suprem. laughing
Tu citesti raspunsurile mele, sau "dezbati" ce iti convine? laughing
Nu ma mai mir ca "dezbaterile" cu Harfagre au incetat, la fel cum inceteaza si aceasta "dezbatere" cu mine.
Un pic de concentrare ti-ar prinde bine, ca nu discutam fizica cuantica.

Pe Hargafre l-am blocat. Macar tu nu vii sa-mi zici ca sunt neomarxist. Daca nu-mi zicea ca sunt postac rus, nu-i dadea block

Întrebări similare