Nu ai facut bine.Printre altele, aceasta credinta in existenta lui Mos Craciun face parte din bucuriile copilariei.Se putea convinge singur, in timp, de adevarata sarbatoare a Craciunului.
Asta se intampla mereu! Orice copil e trist cand aude asta.
Dar cu siguranta va uita si se va obisnui.
Ai putea sa ii duci un cadou copilului si sa ii spui ca spre suprinderea ta ti l-a dat Mos Craciun sa i-l dai. Apoi ii spui ca si pe tine te-a surprins ca Mos Craciun exista si ca de acum o sa crezi si tu in el. Cu asta cred ca te scoti.
In general nu imi cer scuze fata de un mucos, daramite sa-i dau si un cadou.
Atunci raspunsul la intrebarea ta este ca nu trebuia sa il trezesti la realitate asa devreme, dar avand doar 6 ani probabil va uita sau parintii lui il vor face sa uite.
Este inca copil si na, nu trebuia sa ii spui asemenea lucruri, lasa-l sa isi triasca copilaria, ar destul timp sa fie adult, copilaria se duce...Da, ai facut rau...
Nu, nu esti un nesimtit, dar ar trebui sa indrepti cumva lucrurile. Pana la urma e doar un copil care are micile lui vise, sa vina Mosul. Si tu ai avut candva un Mos Craciun in care credeai si asteptai dimineata de 25 Decembrie sa vezi ce ai primit sub bradut. Cere-i scuze! Spune-i ca ai gresit, ca Mosul exista. Intr-o zi, parintii lui ii vor spune adevarul si va fi mai bine Fundaa? :* Craciun fericit! :* :X
Nu ai facut bine, i-ai spulberat visele de a crede in Mos Craciun si pentru un copil e destul de grav
Nu! nu e bine.tie ti-ar fi convenit? La 5 ani sa iti zica cineva asa ceva? Nu cred.Mie nu mi-a spus nimeni asta.Mi-am dat singur seama si nu am fost trist deloc.Chiar daca stiam ca nu exista, tot credeam.La urma urmei toti sintem copii.
De când e ceva rău ca să-i spui unui copil adevărul?
Dar stai liniştit, copilul ăla este minţit zilnic de către cei din jur că isus şi alţi prieteni imaginari chiar există, deci ăsta cu moş crăciun este doar un început.
Vezi de ce a inceput sa planga!? Pentru ca il consideri un mucos si probabil te-ai purtat un pic cam urat cu el. Si tu ai fost un "mucos", amice! Intreaba-ti parintii, ei stiu mai bine!
Bună.
Oare ai știut cum să-l trezești la realitate? Problema tot la tine este.
Pa, pa.
anonim_4396 întreabă:
Yee întreabă: