Este o vorbă din bătrâni:"minte de îngheață apele". Mitomanie se numeşte chestia aia.
Puterea de a ingheta apele se numeste minciuna, iar prietena ta a mostenit aceasta putere de la tatal ei. Deocamdata nu a venit nimeni sa miste un obiect, oricat de mic, prin simpla vointa, si sa incaseze premiul substantial prevazut pentru asta.
E ok sa te intereseze chestiile astea, dar nu o da in prostie. Ai google daca vrei sa cauti despre paranormal sau ce mai vrei.
Poate prietena ta ar trebui sa treaca pe la Socola
Nu exista tampeniile astea, pare rau
Imi pare rau daca afli asta, dar e total o minciuna sau cel putin nu s-a demonstrat asta, nu exista dovada. Nu poate sa incalce legile fizicii asa ceva. Funda?
Totul este o minciună mai mare decât prostia celui care crede în astfel de mizerii.
"Minciuna poate ieși din orice, însă nu este vina minciunii că există, ci a prostului care o crede." spunea cineva.
Îsă întrebarea este asta: știi cumva din alte surse că tacso modifică structura moleculelor de apă doar prin strâmbarea moacei sau plesnirea mâinilor?
Ești sigur că nu ai fost prostit de "prietena" ta?
E vai și-amar de credulii ca voi și idioții care vă spală pe creier.
"Legile fizicii îți contrazic prostia", mai zicea cineva.
"Răspunde cine știe, nu cine își bate joc", păi cum prăjitura mea să nu își bată cineva joc de credulii ca voi când veniți cu astfel de prostii?
Eu cred că tu îți cam bați joc de noi cu prostiile astea (pierzându-ne și timpul).
Oh, în 2018 mai există cerșetori de funde?
Tristuț ce să zic...
Serviciile secrete CIA si KGB, faceau studii, experimente pe tema telekineziei, dar fara rezultate favorabile.
ce ai spus tu mai sus cu inghetatul apelor este vrajeala, in schimb in secolul 21 inca nu ne cunoastem capacitatea completa a mintii, este un organ prea complex pentru tehnologia actuala.
Exemplu este efectul placeboo: Sa presupunem ca esti racit iar doctorul iti da cu 2 ocazii 2 pastile diferite: 1. medicament real. 2. Pastila cu zahar(adica nimic)
Iar daca tu chiar crezi ca Medicamentul nr 2 adica pastila cu zahar era ceva medicament special pentru raceala, are efect de aproximativ 50% din efectul ce producea medicamentul real.
Buna, eu am multa experienta cu chestiile de genu, contacteaza-ma pe privat si-ti voi spune tot ce stiu