Eu aș fi curios de altceva: dacă dintre cei care AU voturi negative, este vreunul căruia nu i-a fost acordat niciunul din răzbunare / reavoință etc.
Bravo @mihai69. Raspunsul este cel corect si merita sa fie premiat.
] nu cred că există, trebuie să fie ceva frustrat căruia să-i alunece degețelele pe un vot negativ!
Eu am cautat in topul saptamanii sa vad daca sunt.Am cautat pana la 50, dar n-am gasit.Cauta tu de la 50 la 100 sa vedem daca sunt acolo.
Https://www.tpu.ro/utilizator/scyw
Răspunsuri considerate folositoare 39 39
Răspunsuri considerate nefolositoare 0 0
Răspunsuri considerate amuzante 1 0
Răspunsuri considerate inteligente 31 31
Răspunsuri considerate eronate 0 0
Acum unde ai mai ajuns? Eu am cautat deja pana la 50 si m-am plictisit.
Sa scrii aici daca gasesti
Am gasit
qwertpro si TheGentleman.
Tu ai gasit de la 50 la 75?
Pe 100 e „Anișoara",. Am vrut s-o pomenesc, dar are „voturi negative" destule. Eu am sub 10 nefolositoare și eronate din câte am văzut mai demult.
Anisoara are multe negative.Deci doar ei doi i-am gasit.
Tu ai gasit de la 50 la 75?
Nu are
Răspunsuri considerate eronate 0 0
Răspunsuri considerate nefolositoare 0 0
in ultimele 30 de zile
In ultimele 30 de zile doar, eu vorbeam de toata activitatea
Eu am cautat de la 1 la 50 si de la 75 la 100 in clasamentul saptamanii, tu cauta de la 50 la 75 sa vedem daca este, dar sa nu aiba in toata activitatea nu ultimele 30 de zile
Nu pentru ca tot se gaseste unul ca Darrio care da nefolositor si amuzant, apoi isi da seama ca nu are dreptate (nu am nimic cu omul dar mi s-a intamplat de cateva ori ).
Bine, tuturor li se intampla sa mai si greseasca si sa fie meritate acele voturi.
Erau unii care incercau sa-si faca asa cont, dar are cine sa dea voturi negative pe aici.