NOname
| NOname a întrebat:

- Sunteţi capabili să deosebiţi un adevăr de calomnie - o afirmaţie mincinoasă şi tendenţioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea unui om?
- Când nişte oameni dubioşi cu o reputaţie de mincinoşi şi scandalagii fac anumite afirmaţii, le cereţi sau nu argumente/dovezi? Sau le credeţi pe cuvânt?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

- pana nu cunosc bine situatia, nici nu ma uit la spuse. Nu vreau sa critic ceea ce nu inteleg pe deplin si de care nu am certitudinea ca ar fi adevarat sau nu as fi vreodata. Nu stiu eu ce e in mintea fiecarui om si inteleg faptul ca tiparele mele nu se aplica si la altii. Lucru care...se pare ca multi de aici nu prea-l inteleg.
- Heh. Asta ar fi culmea. Eu cer argumente pentru orice si oricui. Nici de-as avea cea mai mare incredere in persoana respectiva nu as crede-o pana nu imi arata ca nu e asa. Nu pentru ca m-ar minti neaparat, ci poate se inseala si a incurcat niste lucruri.

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@MidnightLady,
lasa-mi astia 14 ani in pace. Vezi ca nu imi place sa ma subestimeze cineva si ma intarati cu asta. Ma refeream in general si nu ca mie imi vine sa fac asta. Asta faceam in trecut prin clasa a treia. Asa ca ma bucur ca realizezi ca esti penibila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@MidnightLady,
ce am zis eu si ce ai inteles tu? Care traume? Ai stat tu dupa mine, in copilaria mea si pana in prezent ca sa tragi concluzii? A propos de intrebarea lui NOname. Esti fix ca persoanele despre care este vorba aici. Vorbesti in nestire de cauza si faci niste acuzatii pe care cred ca nici tu nu le crezi.

Cand am zis eu ca nu am viata sociala? Am niste probleme in sensul asta, dar nu este vina mea ca am schimbat colectivul scolar de patru ori si asta nu inseamna ca NU am viata. Ma port normal si in realitate, asa cum iti vorbesc tie si celor de aici din virtual asa vorbesc si acolo.

Tu te-ai luat de mine la intrebarea asta, prima spunand ca o pup undeva pe NOname desi nu e deloc asa. Si nu imi plac nici mie certurile, la fel ca nimanui. Asa ca nu comenta, ca daca nu iti raspundeam iti dadeam dreptate prin lipsa de argumente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@MidnightLady,
cum ziceam intelegi doar ce iti convine tie. Nu ai alta treaba decat sa imi cauti prin postari? Repet: nu am zis ca nu am viata sociala, am zis ca am avut probleme de adaptare cu anumite persoane din colectivul scolar. Asta e altcevawinking.
Si daca mai pe scurt vrei sa zici ca nu am prieteni/amici, am putini dar buni. Si da, restul sa caute. Acel rest din care faci parte si tu, care stati toata ziua cu ochii in profilul celor pe care nu ii suportati si va luati de orice greseala, orice amanunt chiar daca pozitiv si il faceti sa para negativ (desi nu e cazul aici)!
Eu nu ti-am raportat nimic. De felul meu nu prea raportez raspunsuri, doar intrebarile penibile de la d/s. Nu abuzez asa cum faceti voi pe intrebarile lui NOname, deci nu ma confunda!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@caractere, spune-o omule in numele tau! Ca nu va plictisesc chiar pe toti, sa fii sigur de asta...sau plictisesc haterii de a caror parere mi se rupe?

Si tot nu m-am prins care e problema ta cu mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

- De cele mai multe ori da, sunt capabila sa deosebesc adevar de calomnie. Intuitia si logica mereu m-au ajutat in acest sens.

- Mereu cer dovezi. Ii cred pe cuvant doar pe cei pe care ii cunosc foarte bine. Dar pana si pe ei doar partial. Mereu ramane o doza de scepticism, daca nu am primit si dovezi, ca imi spun adevarul.

Daca crezi tot ce se spune, fara sa cercetezi, esti doar un prost incurabil si un naiv.

| MizuKori50 a răspuns:

Depinde de cat de credibila este persoana respectiva, sau daca persoana are o reputaie de mincinos, cine l-ar crede?