Sunt circumspect si banuitor in masura in care respectiva persoana imi lasa primele impresii. Observ micile detalii, fiindca ele sunt importante daca consideri pe cineva ca e OM. Si da, sunt foarte deschis si sincer in relatiile cu prietenii, chiar daca poate, uneori, e mai bine sa nu spui tot. Daruiesc cat mi se daruieste, ma implic cat consider ca e necesar, dar e foarte frumos sa stii ca te poti confensa cuiva, ca te poti elibera, fara a avea nici cea mai mica suspiciune ca unele lucruri vor ajunge si-n alte urechi. Si sunt fericit ca am cui, atat in viata reala, cat si-n cea virtuala.
De ce sa zic ca sunt femeia perfecta, omul niciodata nu-ti va spune ca minte, sunt deschisa si banuitoare cateodata.Incredere? Am decat in persoanele care imi sunt alaturi mereu
Nu sunt banuitoare, nici circumspecta, in general. Retinuta sunt, nu consider ca trebuie sa-ti pui pe tabla sufletul in fata oricui. Incredere am in oameni doar daca imi dovedesc ca imi merita increderea. Cat despre sinceritate, niciodata nu mi-a placut sa mint.
Sunt circumspect, chiar astazi o vecina in care nu aveam motive de neancredere a vrut sa ma pacalesca de niste bani si nu putini. Greu imi castiga cineva increderea. Daca eram azi credul eram pacalit.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: