| strainiifgfgh a întrebat:

Sunteti de acord ca suntem o tara de ciobani? de oi? ce face unul face si celalat, la noi nu ai voie sa ai personalitate.

11 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Nu, nu sunt de acord.Probabil traiesti tu in zone nu prea civilzate si dai peste oamenii gresiti, altfel nu ai trage astfel de concluzii?

| MarianWLF a răspuns:

Mai bine te concentrezi pe dezvoltarea ta in loc sa te deranjeze comportamentul majoritatii, prin faptul ca privesti in acea directie si judeci faci ce fac acea categirue de oameni, isi dau cu parerea ca "ce rau am ajuns domne", vezi sa nu devi parte din acea majoritate, ocupa-ti timpul cu lucruri benefice cresterii tale spirituale si emotionale, cine alege sa mearga la vale e problema lui.

| Catennacio87 a răspuns:

Pai la cati tin cu Steaua lui Becali... putem spune ca da laughing)

| TimberWolf a răspuns:

Ai dreptate, orice e la moda copiaza toti, orice ni se cere facem, prea putini care gandesc cu capul lor, pentru restul gandesc altii.

Răspuns utilizator avertizat
| mODIN a răspuns:

Mereu când aud oamenii că zic că suntem o țară nu știu cum vreau sa întreb aceeași chestie: unde e altfel?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pe tine asa, pe persoana fizica, cine te opreste sa ai personalitatea ta?

| TimberWolf a răspuns (pentru dullcat):

Tind sa iti dau dreptate, dar spune-mi si mie, unde sunt zonele astea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multa jignire la adresa ciobanilor...

| Dragobeta a răspuns:

De ciobani, nu. Ciobanul conduce.
De oi, da. Ai voie sa ai personalitate. Nu te restrictioneaza decat privirile chiorase ale celor din jur. Daca iti pasa.
Ma uit la tineri. Toti se imbraca si se incalta la fel. Au genti la fel. Desi, o uniforma la scoala nu vor. Toti merg la terase si consuma acelasi fel de produse. Mananca ce e in reclame, nu ce face mama sau bunica. Nu merg la bibliotece, ca nu e in trend. Se copie unul pe altul fara sa gandeasca. Merg... ca oile.

| dullcat a răspuns (pentru TimberWolf):

Pai nu vreau sa sune ca o insulta, dar tind sa cred ca in mediul rural barfa este in toi, fiindca nu prea exista alte mijloace de distractie.Asta nu inseamna ca la oras nu este la fel, dar na, cum spuneam mai sus, depinde de mediile si cercurile sociale in care te invarti.