Eu sunt destul de multumita de corpul meu. Ma deranjeaza doar 2 lucruri.
1. Zona burticii de la buric la bazin este ca un micut colacel si oricat as slabi asa ramane pentru ca asa am constructia, dar asta e n-am ce-i face.
2. Am un semn din nastere care ma enerveaza si este fix pe sold si nu imi place cum se vede vara cand merg la plaja.
In rest sunt ok
Tie ce iti place si ce nu iti place la tine? Sau cum ai vrea sa fi?
Nu imi plac picioarele - sunt cam scurte si un pic cracanate. Nu imi place ca sunt ingusta in spate si am mainile cam slabe.
In schimb, imi plac sanii mei, abdomenul si fundul, insa trebuie sa fac mai mult sport (nu ca as fi grasa, insa am fundul cam maricel si s-a cam lasat )
Si as vrea sa fiu mai inalta. am doar 1.60m
Poti sa cauti pe net exercitii pentru fese. Insa cu inaltimea nu stiu cum sa te ajut. Daca vrei iti dau de la mine ca eu am 1, 75 )
Pai deja am inceput si acum vad ca am un fund cu potential Ce norocoasa esti ca esti inalta. Ai mult mai multe avantaje in societate
Ce avantaje? In schimb am o problema nu pot sa port tocuri ca par prea inalta, asa ca raman pe tocuri de vreo 8 cm ) Tu asa poti sa iti pui niste tocuri de 10 si sa ai 1, 70
Pai poti sa scuipi seminte-n capul celor care te enerveaza Cred ca o persoana inalta e mult mai impunatoare si primeste mai mult respect, mai ales daca are si o personalitate puternica. Da, nu pot sa ma plang cand sunt pe tocuri dar cand vreau sa ma imbrac mai sport, par prea mica de statura, cel putin in comparatie cu alte fete de 1.70m. Cred ca 1.70m e inaltimea ideala.
Ma gandeam ca poate ai 15-16 asa puteam sa-ti zic ca o sa mai cresti pana pe la 19-20 de ani.
M-am oprit din crescut de pe la vreo 11 ani. Probabil e o chestie genetica, tata are 1.70 m.
Off pai. Imi plac trasaturile fetei(am ochii verzi si mari, buzele mai grase dar nu de monstru dar cosuri sper sa treaca cu varsta). Am forme destul de voluptuoase fiind mai plinuta dar burtica strica simetria. Din nefericire am doar 1.59
Nu va mai stresati atat cand vine vorba aspectul fizic, majoritatea se uita dincolo de aparente, aspectu fizic nu are o relevanta asa mare!
Cu inaltimea nu mai ai sanse, fetele de obicei cresc pana la 21 de ani sau daca e ceva genetic, se opresc din crestere la inaltimea corespunzatoare!
De la 14 ani pana la 23, am mai crescut doar 3 cm, asta sa-ti faci o idee...
In general imi place corpul meu. Ca as schimba cate ceva la el, e normal. Cine nu ar face asta daca ar avea o bagheta magica? Fac parte din acele persoane care tind spre perfectiune, insa ma simt bine in pielea mea