| Bunddy a întrebat:

Sunteți mulțumiți că v-ați născut în România? Sau ați fi preferat o altă țară din occident?

15 răspunsuri:
| gemeni6226 a răspuns:

Acus 30-40 de ani m-as fi bucurat sa ma fi nascut sau sa fi avut posibilitatea sa merg in Canada sau Elvetia.Acum am ajuns sa fiu multumita de locul unde m-am nascut deoarece toti cei pe care ii iubesc sunt aici.

| Hammurabi a răspuns:

M-am născut în Grecia nu în România.
Dar și dacă mă nășteam în România, probabil ar fi fost același lucru pentru mine.

| Arakiss a răspuns:

Normal că aș fi preferat să mă nasc în America și nu în România, auzi ce întrebare.

| Freya1 a răspuns:

Mie îmi palce România ca așezare, ca tara, ca pământ.Imi place ca strămoși noștri au luptat pentru petecul asta de pământ și ma simt ca și atunci când as mostenii casa bunicilor pe care ii respect și știu ca au muncit o viata pentru ceia ce mi-au oferit.
Dar da, e nasol ca tot ce e frumos în tara asta e distrus de niște oameni ce habar nu au ce pierd, sau ce au sub fund.

| CostinAlamariu a răspuns:

De fapt care este întrebarea ta? Dacă suntem mulțumiți de faptul că suntem români sau dacă am fi vrut să ne naștem în altă țară dar tot români să fim?

La prima întrebare, nu sunt doar "mulțumit" să fiu român ci sunt mândru că sunt român și mândru aș fi fost cu orice etnie aș fi moștenit-o de la strămoșii mei.
Iar dacă e al doilea caz (născut ca român în străinătate) nu mi-ar fi plăcut pentru că nu aș fi simțit că sunt acasă, în țara de baștină a etniei mele.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Arakiss):

Nu e normal pentru oricine. Există printre noi și oameni cu o profunzime ceva mai mare decât materialism idiotic de suprafață

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Freya1):

Foarte frumos spus

suntserios
| suntserios a răspuns:

Olanda sau Norvegia. Mi ar fi plăcut să fiu pui de Norvegian.

| Freya1 a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Asta e ce simt eu și adevărul.Pentru ca dacă stai și analizezi un pic tara asta exceptând anumite reguli sau persoane nu ii găsești defect.Pentru ca nu tara e defecta, ci anumiți oameni din ea.

Pământul asta ar tot ce ii trebuie și ce nu prea au alte tari.Are și câmp și deal, si pădure dar și mare.Plus o grămadă de amintiri și de istorie.

| Bunddy explică (pentru CostinAlamariu):

Întrebarea se referea dacă consideri că ai fi avut șanse mai mari și ai fi fost mai fericit dacă te-ai fi născut într-o țară din vest.

| Arakiss a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Asta ai, profinzime mai mare în pofida "bunăstării materiale și spirituale." laughing E alegerea ta patriotismul și idealismul idiotic în locul materialismului idiotic.

| Arakiss a răspuns (pentru Freya1):

Sunt de acord cu tine. România ar fi o țară extraordinară dacă n-ar fi locuită. rolling on the floor

| Freya1 a răspuns (pentru Arakiss):

Radem glumim dar din păcate asa e.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Arakiss):

Nu sunt patriot, sunt naționalist, iar în locul tău nu m-aș lăuda cu materialismul. Nu e de bine

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Bunddy):

Șanse mai mari la ce mai exact?
De fericit clar nu eram mai fericit. Occidentul e nihilist, ateist, materialist, cosmopolit, ultraliberal și plin de migranti din lumea a treia. Cum sa fiu mai fericit acolo? E un iad.