| madalina2727 a întrebat:

Sunteti norocosi in viata?

Răspuns Câştigător
| andreea_8479 a răspuns:

Eu ma multumesc cu ce am...sunt fericita alaturi de cei dragi, iubesc viata, imi place sa ma distrez cu prietenii, invat bine (cat d cat...supravietuiesc si eusmug), iubesc sh sunt iubitalove struck, am planuri de viitor sh ma rog sa pot sa fiu capabila sa le realizez...
pot spune ca am noroc...

8 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Da, sunt norocos ca sunt relativ sanatos si sunt multumit de asta.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Da.winking Ma consider norocoasa pentru ca am o familie buna.Pt ca parintii sunt mereu langa mine cand am nevoie de ei, pentru ca imi dau libertate.Deasemenea am niste prieteni foarte buni, care nu m-au tradat niciodata, care m-au ajutat mereu si care indiferent de situatia in care m-as afla, pot conta pe ei. Dumnezeu a fost mereu langa mine, mi-a dat sanatate si tot ce eu imi doresc.happy
Deci pot sp ca sunt foarte multumita de viata mea.big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, m-am casatorit cu cel drag mie, suntem impreuna de 35 de ani, avem cinci copii, 2 fete si 3 baieti, fetele au terminat facultatea, sunt casatorite, am 2 nepoti, baiatul mai mare e student in anul IV pe 11 iulie are nunta, celalalt baiat e student in anul III, cel mic da acum bacul si se pregateste pentru facultate. Ma simt implinita si norocoasa cu asa familie.

mira
| mira a răspuns:

Nu prea.

| ioanaa a răspuns:

Uitandu-ma in jurul meu si raportand ce am trait eu prin comparatie cu prietenii sau cei dragi mie, pot zice ca nu sunt prea norocoasa. Dar cum norocul ti-l faci si cu mana ta, ma chinui sa reusesc, poate'poate am. noroc happy

| giovana a răspuns:

Da, sunt norocoasa ca sunt in viata happy Apoi de noroc...nu stiu ce sa zic...Noroc la ce? La loto sigur, nu!

| cribus a răspuns:

Deloc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si da si nu...norocul ti-l faci singurhappy