In viata e bine sa prinzi momentul cand sa faci un pas in fata, altfel te dai la fund
Păi asta este o calitate! Cine nu o are e un fraier!
Ştii cum e viaţa? Ca o staţie de autobuz! Oamenii trăiesc în ea şi din când în când trece câte un autobuz (câte o oportunitate) care îi duce pe oameni către succes. Ştii care e tragedia? Majoritatea oamenilor nu sesizează că în staţia vieţii lor a oprit autobuzul bun care îi poate duce spre succes şi refuză să se urce în el! Ramân în staţie aşteptând un alt autobuz, care poate nu va mai veni niciodată.
Ma refeream la asta : OPORTUNÍST, -Ă adj. Referitor la oportunism, propriu oportunismului. // s.m. și f. 1. Om care își schimbă ideile după împrejurări, urmărind numai satisfacerea intereselor personale. 2. Adept al oportunismului (2). [Cf. fr. opportuniste, rus. opportunist].
Nu m-am simtit bine sa-si aplice oportunismul pe mine sau pe cei la care tin. Pot fi foarte groaznici uneori. Vrei sa nu strici relatia, dar o strica ei. Intr-un final iti schimbi numarul de telefon, sau cauti cheia mai departe. Cum sa nu te afecteze.
Mi s-a intamplat recent cu o colega. Am suferit pentru ca aveam impresia ca ei chiar ii pasa de "prietenia" noastra dar pe ea o interesa doar cineva de la care sa auda barfe sau sa-si omoare timpul.
E groaznic. Stai sa vezi cand e vorba de bani, nu de obtinerea de barfe sau informatii. Sau de munca doar in interesul lor.