| monicaaa17 a întrebat:

Sunteți posesivi din fire?

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| AdrianVoicu a răspuns:

Nu prea, mai mult geloasă

| Speranta12 a răspuns:

Morning Glory, Morning Glory,
Tirani sunt din fire posesorii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posed iPhone xs

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| alina2k18 a răspuns:

Extrem + gelozie patologicawinking dupa cum mi-a zis psihiatrul laughing

| RAY a răspuns:

Totul in limita ratiuni si al auto controlului, daca tu pe tine te poti controla sau nu ai încredere in fata aia las-o nu are rost, si asa suntem in top tarfe nr1 in lume

| gemeni6226 a răspuns:

Nu pentru ca cine tine la mine nu ma lasa iar cine ma lasa nu ma merita si nu ma intereseaza.In alta ordine de idei mereu eu am lasat, nu am fost lasata, un singur om am iubit cu adevarat in viata mea si mi-a meritat perfect increderea.Si in relatiile de prietenie sunt la fel nu trebuie sa fiu posesiva ca si asa destui ar fura din timpul meu pretios daca i-as lasa, am avut numai prietene cu probleme toata ziua se agatau de mine cu problemele lor si mai bine fara.Nici ele nu erau acolo cand am avut nevoie asa ca mai bine fara ele.

| Felissa13Eden a răspuns:

Geloasa, posesiva, isterica, paranoica, tăti șeli

| siriusblack98 a răspuns (pentru AdrianVoicu):

Gelozia este tot o forma de posesivitate. De fapt este acelasi lucru daca stai sa te gandesti putin.

| AdrianVoicu a răspuns (pentru siriusblack98):

Se manifeșta diferite în funcție de persoana 'cel puțin la mine nu am o stare de posesivitate prea mare, mai mult ma îndepărtez
Fără crize, fără gălăgie'

| siriusblack98 a răspuns (pentru AdrianVoicu):

Poti sa dai si foc la un oras intreg ca forma de manifestare. Gelozia tot din posesivitate se trage.