anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunteti o persoana pupincurista?
Ex.Esti usor de influentat emotional si fizic, accepti idei de frica opiniei publice, te imbraci in haine scumpe doar pentru a impresiona lumea, alegi prietenii in functie de rang/popularitate, faci ochi dulci profesorilor/dascalilor etc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.

Fug de asta ca dracul de tămâie (de pupatul în fund, c*r cum se zice pe la noi ), deși uneori trebuie să "las ca el dar fac ca mine" (nu vreau întotdeauna să izbucnească WW3 ), totuși NICIODATĂ nu voi pupa în fund pe nimeni, nici nu mă voi lasă influențată = manipulată de cineva (nu a fost cazul, până acum), totuși am "împrumutat" anumite idei/concepții de-a lungul timpului sau cel puțin le-am schimbat... VOIT!

40 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Pupincurist e doar cel care sa da bine pe langa o persoana ca sa obtina ceva.

| contsters2021 a răspuns (pentru Wr3nch):

Tot ce am enumerat acolo primește ceva in schimb: Apreciere din partea oamenilor.

| Wr3nch a răspuns (pentru contsters2021):

Poti fi usor de influentat fara nimic in schimb. La fel cu spiritul de turma.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Oare cine ar afirma ca da? Serios vorbind acum...

| FreddieM a răspuns:

Nu exista persoana pe suprafața pământului care sa nu devina amabil și simpatic (daca prin natura lui nu e deja) când vrea sa obțină ceva, eu inclus. Deci da, în acest context, fac parte din aceasta categorie. În schimb, nu ma înscriu în nici una din categoriile enumerate de tine. Sunt adeptul filozofiei, ma-mbrac de frig, eu nu mănânc ci ma nutresc, iar la faza cu prietenii, prefer compania unei persoane culte dar modest îmbrăcată decât a unui țărănoi în haine scumpe.
Cheers

| contsters2021 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Cei care practica asta, evident.
Sau vrei sa zici ca nu exista oameni care sa fie in limba dupa aprecierile celorlalti?

| contsters2021 a răspuns (pentru FreddieM):

"Nu exista persoana pe suprafața pământului care sa nu devina amabil și simpatic când vrea sa obțină ceva, eu inclus."
Eu exclus.

| FreddieM a răspuns (pentru contsters2021):

... macar amabil?

| contsters2021 a răspuns (pentru FreddieM):

Pupincurist = lingușitor, servil, slugarnic. A nu se confunda cu amabilitatea.

Sunt amabil, dar nu pentru că vreau să devina cineva amabil cu mine, ci pentru că nu-mi place să fiu o persoană rea.

| wildthing a răspuns:

Mi se intampla sa mai pup in coor cate o domnisoara atunci cand il are foarte apetisant, nu chiar in gaura, ci asa mai pe buca si o mai si musc! Cred ca se cheama ca sunt pupincurist...nu?

| contsters2021 a răspuns (pentru wildthing):

F amuzant ))

"Cred ca se cheama ca sunt pupincurist...nu?"

Gusturile nu se discuta.
Dar, dacă te prefaci că ești un om bogat, un om intelectual... când faci curte unei fete pentru a obține ceva, atunci probabil că asta s-ar numi pupincurism.

| cristi202 a răspuns:

Eu cred ca sunt "anti". Adica la polul opus. happy

| SkateFunk a răspuns (pentru Wr3nch):

Parerea mea ca o persoana cum ai descriso tu, profitoare dupa parerea mea ar trebui mana si picior taiat happy

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru contsters2021):

Normal ca se afla, mai multi decat trebuie probabil.
Dar... cine ar recunoaste asta? Uneori nici daca s-ar uita in oglina nu ar recunoaste laughing

| Mayhem666 a răspuns:

A fi pupincurist inseamna cu totul altceva, si nu, nu sunt. Nu sunt nici ce ai spus tu mai sus. De fapt, as putea sa spun ca sunt exact opusul.

| contsters2021 a răspuns (pentru Mayhem666):

Ce inseamna sa fii pupincurist?

| contsters2021 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Am inteles, deci ai spus-o intr-un mod ironic.
În acest caz, ai mare dreptate.

| contsters2021 a răspuns (pentru cristi202):

Daca crezi inseamna ca ai dubi, gresesc?

| cristi202 a răspuns (pentru contsters2021):

Pai trebuie sa cred, doar nebunii sunt siguri pe ei. happy

| darrio2007 a răspuns:

Nu au legatura exemplele date de tine cu pupincurismul.
Posteaza altceva la care te pricepi.

| contsters2021 a răspuns (pentru darrio2007):

Asta pentru că te simti, nu?
Zi-mi si mie definitia pupincurismului tau.
Voi începe primul, ca să nu spui că sunt rău.
"Pupincuristii sunt o specie care cred ca le stiu pe toate, dar de fapt ei nu sunt sigur pe nimic.
Se cred destepti, dar de fapt se bazeaza pe altii, ca doar sunt pupincuristi."

| contsters2021 a răspuns (pentru cristi202):

Macar esti sincer.

| darrio2007 a răspuns (pentru contsters2021):

Pupincuristul este cel care râde si vorbeste cu ceilalti colegi, afla parerea lor despre sef, si apoi ii da in gat, sperand ca seful sa ii mareasca salariul.

| contsters2021 a răspuns (pentru darrio2007):

Această poveste face parte din pupincurismul inteligent.
Pupincuristii inteligenti in general au o singura tinta: SEFII MARI, iar in rest trateaza lumea cu indiferenta.
Trebuie să înțelegeți că există multe tipuri de pupincurism.
In plus, nici măcar nu trebuie să se distreze cu colegii lui pe seama șefului și apoi să-i dea în gâtul acestuia, nu asta îl face un pupincurist, ci faptul că omul este fals.
De ce este fals?
Pentru că așteaptă ceva în schimb.
Iti recomand sa citesti mai multe despre pupincurism.

| Mayhem666 a răspuns (pentru contsters2021):

Exista un lucru minunat numit Google. Gasesti raspunsuri si acolo. Atata timp cat nu faci minimul de efort sa cauti singur ceva, nu sunt obligat in nici un fel sa o fac eu pentru tine si sa stau sa-ti explic.

"Atata timp cat nu faci minimul de efort sa cauti singur ceva..."

De unde știi că nu am făcut niciun efort?
Dimpotrivă, am făcut destule pentru a înțelege, iar acum este rândul dta, dacă ai un minim de respect pentru utilizatorii TPU.

"..nu sunt obligat in nici un fel sa o fac eu pentru tine si sa stau sa-ti explic."

Nu ești obligat nici să-mi răspunzi fără argumente.
Dacă nu ești pregătit cu lecția actualizată, nu răspunde omului, este simplu.
Cred că nu degeaba site-ul se numește TPU.

Daca ai facut efortul de a intelege, de ce m-ai mai intrebat ce inseamna cuvantul respectiv?

Pai daca eu stiu ceva si tu altceva, nu e corect sa punem la bataie argumentele?
Nu te-am intrebat ca sa te pun intr-o pozitie proasta, doar ca ti-ai asumat ca stii si, na, m-am gandit ca poate imi scapa ceva.
Ma rog, credeam ca putem purta o conversatie normala.

Dar cum de nu consideri conversatia asta ca si normala? Si certurile sunt normale, doar ca eu nu intentionam ca asta sa fie o cearta si nu stiu cum ai vazut tu lucrurile sau cum le-ai interpretat.