Iubirea are multe forme și culori. Nu știu în ce fel afectează fondul genetic, dacă e moral de dragul urmașilor. Altfel dacă există reciprocitate, go for it.
Daca ai ceva impotriva cu asa ceva esti un rasist si meriti sa fi inchis la puscarie cu tratament psihologic timp de 6 luni.
Heh, Stalin would be proud of me.
Normal ca sunt de acord, cine stie cum imi sare mie vreodata in viata o iepuroaica din Asia, Africa?
Da, și până la urmă trebui să fiu de acord? Serios de ce naiba trebuie să ne doară în fund ce fac alți, e viața lor. Din punctul meu de vedere distrugerea raselor e doar un mit toți suntem oameni, fie albi negri. Argumentele rasiste sunt pseudo-știință, nu e nimic distructiv și amoral ca să fie 2 oameni împreună.
Eu zic ca nu ma intereseaza culoarea pielii unui om daca ma iubeste cu adevarat. Iubirea e o floare rara si chiar nu m-ar interesa parerea nimanui daca ne-am iubi.
Eu unul nu sunt impotriva relatiilor interrasiale insa nu-mi place promovarea astora dusa la extrem; oriunde ma uit in Anglia intr-un ziar, pe un banner, pe un site etc, cel mai frecvent, in general, apare un cuplu interrasial. Totusi inteleg nevoia de a face asta din moment ce e o tara puternic multietnica. Sa nu se simta careva marginalizat. Insa nu vad asta ca ceva neaparat necesar.
Eu unul ma simt atras de o femeie care se aseamana cat mai mult cu mine, din diverse puncte de vedere, mod de gandire, interese commune, aspect si da culoarea pielii. Ma simt atras de o persoana feminina care are culoarea pielii cat mai similara cu a mea. Asa ma simt cel mai confortabil. Mi se pare ceva normal. Cred ca asta e o trasatura generala la oameni. Nu sunt impotriva cuplurilor interrasiale insa nu vad fenomenul asta ca ceva pozitiv pe termen lung din anumite puncte de vedere.
Eu n-am nimic impotriva, daca le place de ce nu. Eu personal n-o fac, ca nu ma atrage.
Da, care e problema?
Daca iti plac negresele, foarte bine. Vrei una alba ca la noi, foarte bine. Iti plac sud-coreencele si japonezele, pai ce mai astepti?
Astea tin de stereotipuri, rasa, religie si asa mai departe... fiecare face ce vrea.
Atata timp cat respectivii se inteleg de ce nu? Sigur ca vor exista cateva reprosuri de la persoane dar trebuiesc ignorate.
Neimportant întreabă: