| chiftelutacrocanta a întrebat:

Tatal meu se supara cand stau mai mult decat ora 12 noaptea pe computer, iar acest lucru ma intristeaza si ma face sa vreau sa stau pe computer si mai mult decat ora 12 noaptea.Simt ca fac totul in graba.Cu cat se apropie mai mult ora 12 noaptea, cu atat mi-e frica mai mult sa nu se trezeasca tatal meu si sa ma certe ca de ce nu am dormit.Somnul il vad ca pe un lucru obligatoriu, nu ca pe ceva frumos.Computerul pe care stau e la parter. Tatal meu doarme sus la etajul 1 intr-o camera.Fratele meu mai mic decat mine doarme tot sus si tot la etajul 1, dar in camera in care dorm si eu, si in patul in care dorm si eu. Tatal meu imi spune mereu sa imi gasesc de lucru, dar eu ma simt scarbit cand aud asta, simt cineva vrea sa ma goneasca pentru ca am multe defecte, simt ca cineva ar vrea sa scape de mine.Mereu stau ganditor in casa, si nu stiu cum sa-mi incep drumul in viata.Merg si cu tatal meu pe unde merge si el,dar nu inteleg ce vrea el de la mine, el vrea sa devin ceea ce el vrea, pe cand eu am alte planuri de viitor, si am alt caracter, lui ii place munca si responsabilitatea, mie imi place mai mult libertatea.Ce sa fac, ce sa nu fac? Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Florentina9210 a răspuns:

Aceeasi ''problema'' doar ca la mine e mama. La 12, se stie, ''hai Flori, gata, du-te la culcare ca maine iar te trezesti la 11. ''Pai ce facem stam noaptea si dormim ziua''? laughing Il inchid si dau drumul la televizor.
Eu cand ma enervez incui usa si nu mai intra. laughing Ii spun ca nu am dispozitia necesara pentru a purta o discutie ''aprinsa'' si cu asta basta!

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Florentina9210 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Cati imi dai? Asa dupa tine?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

24 de ani are este nascută in 1992

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Florentina9210):

Sarut mînuța Flori! Tu lucrezi undeva?

| Florentina9210 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Momentan, nu!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Florentina9210):

Multumesc pentru raspuns, esti nascuta in 92?

| Florentina9210 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Cu placere. Da!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Iti zic ceva.Nu cu rautate ci doar vreau sa iti dai seama de un adevar. Viata e destul de grea si viitorul nesigur, imprevizibil. Daca esti majora, ar trebui sa iti castigi singura existenta, sa nu mai depinzi de parinti. Abia apoi vei fi libera. Tu vrei sa stai noaptea pe internet si a doua zi sa iti faci somnul nestingherita.Cand te trezesti gasesti totul gata,spalat, mancare, facturi platite, bani de buzunar si de ce nu mai multe la discretia ta. Pana cand? Nu stiu cati ani au parintii tai dar daca se intampla ceva (ceea ce nu doresc) si se inbolnavesc la pat sau mai rau, tu cum ii poti ajuta, cu ce? Copii depind de parintipana la varsta de 18 ani dupa care ei trebuie sa isi faca un rost in viata.Ok,nu sub presiune,sa devii ce vor ei,dar sa contribui si tu in familie cu bani pentru facturi si masa de zi cu zi,curatenie si de ce nu,sa contribui cu idei in diferite probleme. Tu vrei sa nu iti bage parintii pe gat sa iti gasesti serviciu,vrei libertina dar libertatea nu este o ocupatie care sa iti aduca venitul. Tata tau vrea ca tu sa intri in fagas normal, sa iti faci somnul si dimineata sa te trezesti sa incepi activitatea de om, activitate reala pentru ca viata este reala ceea ce nu pot spune de viata pe internet. Munca si responsabilitatea face nivelul de trai mai putin dificil. Poti fi libertina dupa ce vei avea o sursa e venit, nu te vei mai simti o intretinuta, o persoana fara rost pe acest pamant. Tata tau vrea sa te pregateasca pentru viata dura ce este acum.Sa te pregateasca sa te descurci atunci cand ei nu mai pot.Cand va fi acel moment,si parintii nu vor mai fi,tu sa multumesti tatalui ca ti-a deschis ochii si ca nu au fost vorbele lui in van,vorbe goale.
Ce sfaturi sa iti dau? Ce sa faci,ce sa nu faci? Asculta tata, daca el are acum un venit frumusel si poate intretine o familie, invata de la el cum sa resusesti si tu. Cu speranta ca nu am fost prea dur si ca nu te-ai suparat pe mine, iti doresc multa sanatate si sa reusesti sa te descurci tu singurica. Odata ce ai reusit asta, poti sa stai pe net cat vrei. Pa!

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Pai incearca sa te intelegi cu tatal tau. Mai vorbiti si incearca sa vezi ce vrea el de la tinem ce vrea el sa faci.

| minrest a răspuns:

Unde vezi tu ca iti place libertatea? Tie iti place dependenta, de asta nu te angajezi. Daca te intretine tatal tau, normal ca esti depedent de el. Din ce faci se deduce ce iti place, nu din ce crezi tu despre tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eşti imatur.
Ai făcut o dramă din faptul că tatăl tău te pune să te angajezi să vezi şi tu cum e lumea, viaţa etc., dar tu ai luat-o ca pe-o jignire.

"Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi?"
Ai putea să laşi ifosele de copil tâmp ( "acest lucru ma intristeaza si ma face sa vreau sa stau pe computer si mai mult decat ora 12 noaptea.") şi să faci şi altceva în afară de statul pe scaun la pc. Nu mai ai 13 ani să te plângi atât.

| RAY a răspuns:

Nu fi puturos si cautati de munca