| Allhambra a întrebat:

Te consideri un om bogat sau sarac din punct de vedere material? nu-mi spune ca te consideri bogat sufleteste

12 răspunsuri:
| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Sunt un om mulțumit îmi ajunge salariul pe care îl câștig din munca mea cinstită. Când ies pe ușa ies cu inima deschisă și cu câștile în ureche si cu muzica mea favorita și nu regret deloc ca muncesc în continu îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat forța mi-a dat putere și doua mâini doua picioare 2 ochi sunt sănătos tun nu am nicio problema de sănătatea și pot munci toată viața mea la muncă pe care o iubesc cu Advearta și îmi place s-o fac nu regret nicio secunda unde muncesc și tot ce fac știu ca este o muncă de viitor și voi învăța enorm de multe de la locul asta de munca pe care o sa ma ajute în viață enorm de mult îl mulțumesc lui Dumnezeu din toată inima mea și tot sufletul meu ca are grija de mine și îmi da forța asta și putere asta sa pot munci și sănătatea sa por merge la muncă sa pot munci sunt mulțumit de salariul meu sunt mulțumit de cât câștigi pe lună și îmi ajunge să-mi iau și ce vreau și ce-mi trebuie îi Mulțumim lui Dumnezeu ca nu mam accidentat nu am avut niciun fel se accident dent la locul de muncă și ca el ma ferește de orice belea și este în spatele meu atunci când eu am nevoie de el și al nevoie de ajutorul lui el mereu îmi deschide o ușă el mereu găsește o soluție pentru mine și eu reușesc să-mi continui munca și drumul fără ca să pățesc ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt un om bogat pentru ca nu am nici macar un milion de euro.
Dar cand am inceput sa nu mai alerg dupa bani au venit mai multi decat ma asteptam.Si sunt relaxat nu pentru ca am o suma mare ci pentru ca deja am o sursă de venit si stiu cum se fac banii in mod cinstit.Un exemplu e sa pui cinci centi adaos la un produs si sa vinzi cu miile.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nici/nici.
Sarac nu sunt, mereu am bani.
Dar nici bogat, pentru ca imi cumpar lucruri modeste si inca am liste lungi de lucruri pentru care nu am bani momentan.

| Hammurabi a răspuns:

Nu mă consider în nici un fel.
Am tot ce-mi trebuie. Nu vreau nimic mai mult. (nici măcar să câștig la loto laughing )
Cel mai mult mă încântă să trăiesc modest și în anonimat.

| SilentRain a răspuns (pentru Hammurabi):

Daca câștigi la loto îmi dai mie biletul? laughing

| SilentRain a răspuns:

Aparenta sunt singura săracie de aici
Mă consider un boschetar '

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Consideri că bogăția se rezumă doar la bani? Ca să faci bani ai nevoie de sănătate psihică și dacă o ai pe asta atunci ești sănătos și fizic.Bogăția și sărăcia este percepută diferit de fiecare persoană în parte. Unii se consideră bogați deși trăiesc de pe o zi pe alta lucrând pe unde apucă, iar alții nu se opresc din a agonisii până în ceasul morții.Nu îți ajută cu absolut nimic să cunoști aceste aspecte, fiindcă fiecare în parte știe cu ce și cu cât sunt mulțumiți. DRAGOSTE ȘI SĂNĂTATE oricâți bani tu ai avea niciodată n-ai să poți așa ceva cumpăra.

| VoidEternal a răspuns:

Consider că am tot ce am nevoie din punct de vedere material. Dar nu mă interesează luxul și opulența.

| Hammurabi a răspuns (pentru SilentRain):

Îți promit că dacă câștig îți dau ție biletul.
(dar va trebui să joc mai întâi laughing )

| Editocroci a răspuns:

Nu-s bogată. Dar nu așa se pune problema. Există săraci, bogați și clasă de mijloc.Tu unde te situezi?

| CleanHeart a răspuns:

Am fost și bogată și săraca
Material azi poți fi așa și mâine altfel depinde cat muncești și cum ii economisești.

| Allhambra explică (pentru Editocroci):

Ai dreptate. Si eu sunt undeva pe la mijloc.