anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Te doare daca te tai pe mana cu lama? Nu la vene pe mana normal.

49 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca te doare si inca rau de tot.

| oz a răspuns:

Doare, normal ca doare.Doare cum doare si pe vene. Daca ai ajuns sa te tai pe maini, fara vr'un motiv anume, poti sa incerci direct pe vene.

| Twitter a răspuns:

Nu doare aproape deloc! 8-) rolling eyes

| ΛŁ3ЖΔЙĐЯΔ a răspuns:

Sincer acum, eu m-am taiat dar nu am simtit mai nimic.eram prea suparata ca sa mai simt ceva, dar am sangerat cam mult.acum sincer nu ti-as indica pentru ca va deveni obicei si...

| Pisiii :x a răspuns:

Lol... normal ca doare.Doar no sa te gadile.Nu incerca sa faci asta ca dupa aia o sa-ti para rau. O sa vrei sati dispara cicatricea si o sa ramai doar cu gandu laughing)

| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

NU, sti cum... te simti placut, este revigorant si relaxant...
Binenteles ca te doare!

| TaylorMomsen a răspuns:

Sigur ca doare. Si pentru cine vrea sa se sinucida si inca nu stie, sinuciderea este un pacat.

| Raluciii_3242 a răspuns:

Toti ziceti ca doare ca nu stiu ce .incerca.eu ma tai la vene si nu ma doare pentru ca imi incordez mana...nu te doare.da nu incercaalaughingadica daca vrei sa incerci fara frica ca nu patesti nimiclaughing

| AmphetamineGirl a răspuns:

Mai sa stii ca nu doare, ustura:X. Dar ai grija, ca iti raman semne, si eu am.big grin

| angel99_2049 a răspuns:

DA! o pataesc chiar eu straight face

| Raven_6701 a răspuns:

Nu doare absolut deloc. Poate te ustura putin in primele 10 min.Eu am mainile taiate de sus pana jos si nu m-a durut deloctongue

| AlexxaRainbOw a răspuns:

Eu m-am taiat dar nu stiu cum sa-ti spun nu ma taiam adanc. si na asa. imi faceam cu lama inimioare curgea sange si gata se inroshea un pic si tinea vreo saptamana si ceva. Dar depinde cat de adang te tai... Si undewinking; x succes si apropo NU DOARE delocwinking

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te doare dar te ustura ingrozitor(si pentru cei care zic ca da, ink nu au incercat si doar asta cred ei) iti spun ca pe mine nu m-a durutlaughing coolmea nu?winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te doare eu is emo m-am obijuit si imi place durerea doar ai grija daca o faci ca o sa ai probleme cu cei din jur pe mine toti ma barfec si am avut probleme la scoala deci nu o face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde ce fel de lama folosesti, dar oricum te va durea mai tarziu si iti va fi mai greu sa ascunzi taieturile, decat durerea pentru ca iti vor pune cei din jur intrebari stupide.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai la nervi nu da daca iti lipsesc neuronii normal ca te doare si o faci din curiozitate nu o incerca ti-o zic din proprie experienta e ca tigara daca nu incerci nu devii dependent viata e prea scurta ca sa ii pui capat gandeste bine...copile pa love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da doare intr-adevar da nu e chiar ingrozitor ...eu o fac la nervi...si nu raman cicatrici evidente (de abia se observa )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doare doar pana intra un pic in piele, duma nu prea.

| alexandraplay a răspuns:

Da doare..adica mai mult te ustura ca na e si normal. Nu te forteaza nimeni sa incerci sau sa iti interzica cineva sa nu incerci.

| RockStar a răspuns:

Sincer este cam dureros dar asta depinde de fiecare om ce are pe suflet. de exemplu eu numai simt durerea. Chiar si atunci cand ma lovesc spun doar asa " au " dar rar se intampla asta deoarece nici nu imi dau seama ca m-am lovit.
Daca suferi din dragoste de exemplu rar mai simti durerea oh go on. plangi te distrugi nici nu iti dai seama de nimic. totusi acolo inauntru te doare foarte tare sad. sper sa intelegi ce spun.
si te rog nu face tampenii numerita sad.

| Pandicorn123 a răspuns:

Nu te doare ca nu e lovitura. USTURA! si depinde cat de adanca o faci, nici foarte adanca si tot ustura destul de tare timp de vreo 10 min. NU te incurajezi sa o faci, dar daca tu crezi ca va fi o durere mai mare decat cea din suflet atunci bafta.

P.S Nu iti imagina ca ustura de faci pe tine... laughing

| Mihai_Vlad_1998 a răspuns:

Buna.Si eu ma tai cu lama pe mana de 1 saptamana si am vreo 30 de taieturi cam de 5 cm.Eu cand ma tai mereu spal lama cu spirt ca sa nu se infecteze si sa mai iau vreo boala.Cand ma tai ma simt in al 9-lea cer, morfina se elibereaza din piele si te simnti relaxat.Prima data te doare cum te-ai zgaria.Ce-a mai adanca taietura e de 1 cm. Daca vrei sa nu te doara incordeazati mana si dupa ce te-ai taiat date cu spirt sau ceva alcool dupa nu o sa te mai usture.Senzatia cand te tai te ustura un pic dar nu te doare dar depinde cum te tai (daca te tai adanc te doare iar adica te tai un pic te ustura dar nu pentru mult timp.Mie imi place senzatia de durere.Si nu te lua dupa alti ca nu e bine ai sa vezi ce bine te simti si te mai linistesti daca ai probleme.Nu te lua dupa asociatia copilului bla bla bla faci ce vrei e viata ta.

| suntserios a răspuns (pentru Mihai_Vlad_1998):

Du te la psihiatru repejor ca ai probleme grave la mansarda.

| Mihai_Vlad_1998 a răspuns (pentru suntserios):

Ma lasi du-te tu dracu ca nu ti-am cerut parerea te bagi unde nu-ti fierbe oala.

| suntserios a răspuns (pentru Mihai_Vlad_1998):

Eu zic de suparare sa iti mai faci vreo 2 taieturi... acum serios ai nevoie de ajutor specializat si urgent

| Mihai_Vlad_1998 a răspuns (pentru suntserios):

Na-m nevoie lasama.Fiecare face ce vrea cu viata luihappyIn Romania faci ce vrei esti liber happy

| skiziiskiz a răspuns:

Pe mine nu am doare :d

| MetallZuZ a răspuns:

Nu doare.happy ustura putin atat. big grin

| kalisscoca a răspuns:

Sigur ca te doare dar emisto senzatia cand se despica carnea!

| BuBu_4788 a răspuns:

Nu prea doare, eu abia m-am taiat cu o lama de-a lui bunicu giletsmug doar te ustura putin si nu curge sange mult numai ca raman urme
mie imi i place sezatia

| KyufyxD a răspuns:

Pe mine nu m-a durut aproape deloc dar nu pe venewinking deocamdata am scoarta si mai vad ce o sa se mai intample happy

| Ady_Adryan_2000 a răspuns:

Nu doare deloc

| Antonescua a răspuns:

Taieturile in sine nu dor... iti curge putin sange, dar apoi te dor ranile care iti raman ( in cazul meu, in jur de o sapt au trecut, dar mi-au ramas semne ).
Nu recomand nimanui sa faca asa ceva. Cu toate ca lumea nu o sa oberve absolut nimic ( fiindca lumea, e lumea chiar daca ai o mare zgarietura nu intreaba de ea ), nu merita sa faci asta pentru nimeni si nimic.
Doar ca uneori viata te ia pe nepregatite si ajungi uneori sa faci lucruri pe care credeai ca doar " nebunii " le-ar putea face si TU nu!

id : antonescua44
blog : http://depresia.wgz.ro/