Nu prea mai am incredere in oameni, asta e concluzia la care am ajuns,, dar exista si exceptii.
Da. sau sa faci in asa fel incat sa nu te poata avea nimeni la indemana si sa le plasezi 'secrete' despre tine care de fapt sa fie false, dar sa le furnizezi pe post de test, sa vezi ce fel de oameni sunt, sau sa le dai liniste ca stiu si ei un asa-zis secret despre tine, cand de fapt nu stiu nimic
Uneori nu e bine sa fii asa inchis,, mai trebuie sa le dai putina incredere, macar asa de mic test sa stii cum sunt ei, oamenii sunt diversi, dar cam toti sunt egoisti, chiar si eu,, chiar si tu.
Da, le dai incredere, dar tu alegi ce sa ii faci sa creada.
egoismul ar treebui sa fie intr-o doza decent in oameni, dar de multe ori e vorba de supradoza
Mergi pe principiul de a nu da mai mult decat trebuie din casa si nu vei avea probleme.
Asta nu e de pe azi,, pe maine, de cand e omul pe pamant e asa.
Un sfat foarte bun. multumesc ca mi l-ai impartasit! voi tine cont de el.
E principiu de viata, nu neaparat un sfat,, doar asa supravietuiesti prin jungla.
Eu ma ghidam dupa "nu exista mese gratuite" ca si principiu de viata.
dar si asta e demn de a fi luat in considerare
Detaliile sunt cele ce trebuie supravegheate,, atentie la neatentie.
Nimic in lume nu e intamplator, toate au un scop/
Nu mereu. daca ai avea dreptate mereu ar inseamna ca mereu si aplici ceea ce zici. atunci ai fi altundeva fata de unde esti acum.
dar e de apreciat ca iti folosesti ratiune, iar nu instinctele in ceea ce priveste lumea. sper ca o sa o tii tot asa si vei ajunge departe!
Am dreptate in ceea ce zic si in ceea ce gandesc,, dar nu aplic neaparat mereu toate aceste lucruri, mai gresesc si eu ca e inevitabil acest lucru.
D-aia suntem compusi din cel putin 2 sfere,, una fizica si una psihica sau sufleteasca,, una gandim si alta facem))))
Ofer increderea doar celor care sunt demni de ea, in schimbul unor motive destul de bune pentru a face asta.
Nu am încredere în prieteni. Daca stau bine sa mă gândesc nu am un prieten bun, am numai falși. Poți avea încredere doar in rudele apropiate (mama, tata, mătușa )
Mă încred destul de greu, deși le dau oamenilor impresia că am încredere în ei, asta doar pentru a vedea dacă merită cu adevărat să le-o ofer, nu doar să pretind că am făcut-o.
Încredere, într-o măsură mai mare, am doar în familie și în o persoană din afara ei. Dar, țin să precizez că nu mă încred în totalitate în nimeni. Mereu e bine să lași o urmă de îndoială, ca să nu fii prea surprins.
Ai o modalitate foarte bine pusa la punct cu privire la incredere. foarte bine si faci!