| yoannah a întrebat:

Te poți îndrăgosti de o persoana pe care nu ai văzut-o niciodată? (dar cu care discutați foarte mult)

Răspuns Câştigător
| Firefly a răspuns:

Eu zic ca e posibil sa te indragostesti de o astfel de persoana.Cred ca o astfel de atasare e mai trainica, avand in vedere ca traim intr-o lume in care aspectul fizic conteaza foarte mult. Discutand mai mult cu o persoana, incepti sa o cunosti, sa intelegi modul ei de a gandi, de a actiona, cumva te indragostesti de personalitatea ei.Ideal ar fi ca relatia creata sa continua si in viata reala, nu numai in spatiul virtual. Daca persoanele in cauza pot avea o relatie care sa constea in mai mult decat discutii pe mess, eu zic ca e foarte bine si acei oameni ar trebui sa se considere foarte norocosi! happy

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Se poate. Mai ales cand gasesti la o persoana majoritatea calitatilor pe care le cauti. Dar ca sa vorbesti de o relatie si de iubire in adevaratul sens nu poti decat dupa ce apare si o prima intalnire.

| RUMBURAK a răspuns:

Te poti indragosti. dar nu se cheama chiar ca te -ai indragostit de persoana.ci de modul sau de a gandi si te bucuri de afinitatea modului vostru de a gandi. dar totul trebuie completat cu intalnirea fata in fata. daca treceti si de proba asta va puteti chema o pereche norocoasa.bafta

| Rebecca a răspuns:

Bineinteles ca te poti indragosti.:D De ce sa nu poti... Te'ai indragostit de felul lui de a fi, de personalitatea lui, nu de imaginea. E bine. Cu timpul o sa ajungeti sa va vedeti. http://www.trilulilu.ro/Val3NtYn0/5b31949530ac5f. Asta este povestea mea :-

| Denisa_3969 a răspuns:

Eu cred ca te poti indragosti, dar putin mai greu.Adica dragostea, este doar o senzatie de atasare. Oricum, daca cu timpul, v-ati vedea fata-n fata ar fi ceva mai bine.Stai linistita ca timpul le rezolva pe toate si daca e ca tipul acela sa fie pentru tine si cu distanta si fara distanta tot al tau va fi si daca nu, viata merge inainte.
Bafta in continuare!

| Lady a răspuns:

Eu cred ca este vorba de atasare, nu de dragoste.thinking