Presedintele tarii este echivalent cu zero.
Doar reprezinta tara si poate fi foarte usor manipulat.
Oamenii tind sa confunde presedintele unei tari democratice cu dicatorii.
Daca ai reformula si ai inlocui presedintele cu dictator, sau regele/imparatul medieval, ar fi mai potrivit, dar nu ti-as raspunde ca-s impotriva dictaturii.
Daca e asa,ca presedinte al Romaniei imi voi exprima principiile si ideeile rationale,incercand sa castig putere precum Hitler,dar spre deosebire de Hitler voi avea intentii care chiar ajuta lumea. Apoi as incerca sa fac mesajul meu auzit in toata Europa,incercand sa creez o alianta mare si puternica formata din : Romania,Polonia,Franta,Spania,Italia,Portughalia si Bulgaria, aceasta alianta avand nici o legatura cu Rusia si America, astfel excluzandu-ne pe noi dintr-un pericol de eradicare toala in cazul unui razboi nuclear. Aceasta alianta as numi-o PegasisUnio EUROPA. Apoi as m-as ocupa de tara mai mult, marind salariile, as elimina bancile cu dobanzi de 200% (as face un bine prostilor care sunt saraci si fac imprumut la banci ca astea), as scapa de politicenii corupti, as sponsoriza cu 7500EURO pe tinerii care vor sa cumpere o garsoniera si 12000EURO pe cei ce vor sa cumpere un apartament, de asemena as mai sponsoriza pe cei care vor sa-si cumpere masina cu 25% din pretul initial al masinii, cu conditia ca masina sa nu depaseasca 100000euro, acest lucru incercand sa se practice si in tarile din uniunea mea si multe alte lucruri benefice, care in acelasi timp nu vor incalca nici un drept al omului, dar ar trebui sa scriu un roman deci cam atat aici.
Sa inteleg ca nu poti face asta ca simplu cetatean?
Aș fi înțeles-o pe aia cu președintele, dar mă trezesc dimineața? Hai, dă-o dracu, toate filmele SF au o limită.
Fericire pe tine ca nu traim in Germania
Acolo faci 2 ani puscarie daca saluti cu salutul nazistilor.
Bineinteles ca pot, dar este ceva mirific, absolut admirabil sa faci dus, din postura unui presedinte.
Indiferent chiar si aici in tara numai sa-mi revin avem prea mult de lucru si mai am concediu ramas si de pe anul trecut.
Ca nu o fi aceeasi chestie sa faci dus in postura de simplu cetatean/
Dar ma rog, acum e doar pasiunea ta.
Absolut, alaturi de ironie, asta e una dintre zecile mele de pasiuni.
night_crawler întreabă:
Alissa193 întreabă:
pupimik întreabă:
KillMePlease întreabă: