| 393Dan a întrebat:

Te trezesti dimineata si esti presedintele tarii. Ce-i primul lucru care-l vei face?

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Verific telefonul sa vad ce ora e.

45 răspunsuri:
| Superior a răspuns (pentru anonim_4396):

Adepta lui Hitler, yey.

| TudorRR2002 a răspuns:

Dau o **** de dimineata laughing

| TudorRR2002 a răspuns:

L. aaba, fac l.aba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Superior):

Nu sunt deloc adeptul lui si condamn nazismul, dar adevarul trebuie spus.

| Clockwork a răspuns (pentru Alll3x):

Sieg HEIL. Von Deutschland, sieg Heil!

| untu a răspuns (pentru Superior):

Nu e de ajuns dar ar trebui sa muncesti mai mult ca sa-ti faci un bine poporului tarii care il conduci dandu-le mai multe locuri de munca cu salarii bine platite si sa faci niste legi dure, dar drepte si pe masura infractiunilor!

| untu a răspuns (pentru Pufoșenia666):

E gresit raspunsul! Drogurile reprezinta,, moartea alba'' si mor oamenii, mai ales tinerii de depedenta, se pierd o multime de bani! Din pacate, nu e bine!

| untu a răspuns (pentru Alll3x):

Tiganii nu sunt si ei oamenii? Cum poti sa fii asa de rasist? Trebuiesc ajutati prin locuri de munca si scoli pentru copii ca sa invete de bine ca sa poata integra mai bine in societatea civila! Uite asa am fost invatat sa nu urasc pe nimeni si sa iubesc dusmanii facandu-le un bine, asa cum cere Domnul Iissus Hristos!

| 393Dan explică (pentru untu):

Las-o in pace, ca toate raspunsurile au fost destul de bune si unele chiar hazlii.

| Alll3x a răspuns (pentru untu):

Eu cred ce vreau despre cine vreau. nu vine nimeni sa-mi zica mie ce sa fac. ia vezati de treaba ta lasa-ma in pace cu parerea ta. pentru mine nu conteaza nici macar 1%

| ShaOfHatred a răspuns (pentru BlyeeetAK47):

M-as simti ca acasa in Germaniawinking
Nu cred ca am atatia ani de viata de trait, cati ani trebuie sa imi dea aia la cate saluturi de-astea fac pe zi.

| Marieta_Roxana_2000 a răspuns:

Ma spal pe ochi si pe dinti.

| BeSmart17 a răspuns:

Cer ce vreau

| Kaℓi a răspuns (pentru Superior):

Wow, si asta doar la prima ora?

| oglindasultanului a răspuns:

Incerc sa ies din beleaua de a fi asa ceva rolling on the floor cat mai repede, sa nu ma prinda careva

Întrebări similare