E chiar bine să te plângi, dar în limita bunului simț.
Nu înseamnă că te plângi dacă spui că ai avut o zi nașpa la serviciu, că ți-a vorbit vânzătoarea urât. Înseamnă că te plângi când nu faci altceva decât să spui că în România e nașpa, că tu o duci cel mai rău, că nimeni nu te înțelege, că din vina acțiunilor părinților din trecut ai ajuns cum ești în prezent.
E un titlu de carte, am citit ceva pagini e comic sa spun așa, scrie de ce plângeri primește de la alți, mai face mișto de ei
Are niste blocaje psihologice cel ce se plange, blocaje ce nu prea ii lasa sa faca ce trebuie, ii umbla la energie, vointa, motivatie, atentie, concentrare, altfel facea treaba si nu mai apuca sa se planga, o facea fara sa-si mai puna problema daca sa faca ceva sau nu.
Plus ca se pot plange si cei ce au facut tot ce au putut si nu s-a putut rezolva. E de fapt cerere de ajutor gen "bai nene...nu se poate sa se rezolve dar eu ce fac? Ca viata mea e pe dreapta".
Deci titlu asta de carte e doar vazand problema la suprafata. Trebuie analizat ca lumea, vazut ce probleme are omul ala de nu se mobilizeaza, ajutat sa le rezolve si abia apoi vedem ce face sau ce nu face.