anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Test: Care a fost primul, oul sau gaina?

Răspuns Câştigător
| anavladamatei a răspuns:

Gaina, animal creat de Dumnezeu, care face oua si ies alte găini din ele

14 răspunsuri:
| DontActLikeMe a răspuns:

Dpdv științific, oul a fost primul, iar dpdv filosofic, depinde de fiecare persoană.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DontActLikeMe):

Stiinta nu face parte dintr-un intreg si cred ca se supraevalueaza prea mult, adica stiinta nu poate masura gandul, simtul, motivatia, curajul, ideea etc...asta nu inseamna ca ele nu exista. Deci stiinta este extrem de limitata, prin urmare nu putem avea incredere prea tare in ea.

| J0B0MAT a răspuns (pentru anonim_4396):

Totul este limitat și orice lucru poate face parte dintr-un întreg sau nu, în funcție de cum privești lucrurile.

| Cinic a răspuns:

Ungurii! Ei au fost primii in orice.

| Delllla a răspuns:

Oul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anavladamatei):

Bravo, raspuns corect

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Delllla):

Daca aduci si o explicatie am putea creste si noi intelectual

| Dismally a răspuns:

Iar intrebarea asta? Nu stiu de ce isi imagineaza unii ca este asa o mare enigma. Daca ai un minim de cunostine despre biologie vei stie ca oul a fost si vei sti si de ce.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Dismally):

Explica-ne dismally, vrem sa cunoastem ceea ce stii tu din cartile de biologie.

| Dismally a răspuns (pentru anonim_4396):

Iti explic un singur lucru: reptilele se inmultesc tot prin oua, de aici te las pe tine sa recitesti cartea de biologie sa gasesti singur legatura.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Dismally):

Pai, nu trebuie sa imi explici mie, ci tuturor. acest raspuns nu are nici o logica. Inainte sa vorbesti ca e asa de usor sa ai amabilitatea de a face ceva practic. |Sustine-ti parerea, argumentul. E usor sa arunci niste cuvinte dar mai greu sa explici. Daca esti user TPU adevarat, explici totul pe indelete.

Iti explic eu cum stau treburile, pentru ca ti-ai pierdut ocazia de a argumenta ceva.

John D Rockefellar a inventat sistemul scolar din ziua de azi, acela in care zeci de milioane de copii trec in fiecare zi prin el. Ai idee de ce? Iti zic eu, sa tina oamenii departe de a cunoaste independenta financiara. Exact, suntem un fel de sclavi ai societatii mai moderni. Acum exista binele si raul in lumea asta fara dar si poate indiscutabil. Sunt oameni de stiinta intregi la minte care nu vor sa fie corupti si nu castiga faima nume etc..si oameni de stiinta care pentru o suma, faima etc aleg sa minta si sa promoveze o ideologie.

Cartile din scoli, ce te face sa crezi ca sunt adevaruri? Doar ca le gasesti acolo crezi ca sunt adevarate? Cum sa fie oul primul? chiar asa slabi mental am ajuns cu totii? Oameni buni cine crede ca oul a fost primul sunteti rezultatul spalarii pe creier al societatii intregi... Ganditi si cercetati inainte de-a trage o concluzie...

Ai aere de intelect ca stii dar habar nu ai ca esti mintit apoi vii la mine sa imi transmiti minciunile lor...vai de noi..nici nu ai stiut sa explici de ce scrie asa in carte...iti zic eu de ce pentru ca nici tu nu crezi ce scrie acolo in realitate dar te ascunzi vai doamne daca ei asa zic inseamna ca asa e

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anavladamatei):

Vroiai sa zici gaina, animal care a evoluat din alta specie probabil.

| anavladamatei a răspuns (pentru suntserios):

Da, a evoluat din dinozaur

| Dismally a răspuns (pentru anonim_4396):

E foarte simplu, pentru ca stramosii gainii se inmulteau tot prin oua, deci prima gaina nu a cazut din cer, a iesit tot dintr-un ou.
"sa tina oamenii departe de a cunoaste independenta financiara" - nu e nicio conspiratie aici, asa este normal sa fie. Societatea te pregateste pentru a fi util societatii, nu pentru a deveni milionar ca daca erau cu totii milionari cine ar mai fi lucrat in constructii, in agricultura, ca instalator, mecanic auto, electrician etc? Nimeni iar atunci banii nu ar mai fi avut nicio valoare.
Acea independenta financiara despre care vorbesti, sau acumularea unor sume foarte mari de bani, nu se invata in scoala! Aia vei invata singur daca esti capabil, daca nu, vei sta sa te plangi ca sunt altii de vina pentru esecurile tale.

Întrebări similare