| lilith16 a întrebat:

Ti-ai da viata pentru persoana iubita? Eu nu((:

21 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Instinctiv as sari după el cu prima ocazie dacă ar fi în pericol chiar dacă asta înseamnă să ajung la rândul meu în pericol.
Dar persoana iubita la rândul ei nu te ar lăsa să ți dai viata pentru ea în alta situație.
Pentru copilul meu mi as da viata în orice situație.

| inflicted a răspuns:

Nu, poate eu imi dau viata pentru el si el e capabil sa ma insele cu prima ocazie fara ca eu sa stiu. Nu merita sa-ti dai viata pentru nimeni pentru ca nu stii niciodata langa cine stai. Oamenii pot fi foarte falsi. Poate doar pentru cineva din familie.

| RAY a răspuns:

Posibil ca da, cum sa traiesti fara persoana iubita? insati existenta ta numai are sens

| lilith16 explică (pentru RAY):

Ma dezamăgeşti ray((((:

| RAY a răspuns (pentru lilith16):

Ce romantic

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ar trebui sa-mi dai o situatie mai exacta, ca o pot evalua thinking
Momentan nu am o persoana iubita, si nu mi-as da viata "prea usor".

| GabiDumitrescu a răspuns:

Inseamna ca nu o iubesti pe persoana aia. Eu da, doar ca persoana iubita e la draq in praznic si... da, long story.

| SilentRain a răspuns:

Nu, da-l dracu

| Sofer a răspuns:

Mi se pare o prostie chestia asta. Nu mi-as da viata si nici nu merita sa te schimbi pentru cineva.

| J0B0MAT a răspuns:

Era să îmi dau viața și pentru câinele meu.Sooo

| Plato a răspuns:

Nu ai cum sa spui "persoana iubita" daca nu ai face asta. Inseamna ca e doar o relatie superficiala, nu se pune macar problema de iubire.
Raspunsul e "Da!", fara niciun fel de ezitare.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

De ce sa faca cineva asta? Care e scopul? Mi-as da viata pentru parintii mei care stiu ca ar face la fel.
Iti dai viata pentru persoana iubita apoi aia/ala( dupa caz) isi vede in continuare de viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cât de mult as tine la viața mea in momentul respectiv.
Acum, dacă ar exista o persoana iubita, nu mi-as da viața pentru ea.Presupunand ca prin persoana iubita te referi la un iubit/iubita, nu la rude.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In acest moment nu, daca as avea familie sau copii, da. Multe nici nu apreciaza ca daca ar veni cineva in casa lor, sotul e cel care e in pericol sa moarã laughing
Chiar si daca as avea iubita tot eu sunt cel care trebuie s-o apere daca e in pericol. laughing
Ca fata/femeie nu e natural si normal sa sa-si de-a viata intotdeauna trebuie aparat sexul feminin, pentru ca din ele iasã prunci.

| Paul754880338 a răspuns:

Inseamna ca nu e persoana iubita. Este doar o relatie de prietenie intre voi.

| Demidol a răspuns:

Eu da.

| SilentRain a răspuns (pentru Demidol):

Vrăjeală iefitia, dacă vine și îți cere azi un rinichi și un plaman, no sa ii dai

| Demidol a răspuns (pentru SilentRain):

Daca as gandi ca tine, nu i-as da.

| MPersephone a răspuns:

Era un citat.
As putea muri pentru tine, dar n-as putea, si n-as vrea sa traiesc pentru tine.

| SEMIHA a răspuns:

Aș face tot posibilul ca el să fie bine. I-aș da din timpul meu, atenția mea, sprijinul meu, aș da tot ce e mai bun din mine ca el să fie bine.

Întrebări similare