Vrăjeală iefitia, dacă vine și îți cere azi un rinichi și un plaman, no sa ii dai
Mi se pare o prostie chestia asta. Nu mi-as da viata si nici nu merita sa te schimbi pentru cineva.
Posibil ca da, cum sa traiesti fara persoana iubita? insati existenta ta numai are sens
Era un citat.
As putea muri pentru tine, dar n-as putea, si n-as vrea sa traiesc pentru tine.
De ce sa faca cineva asta? Care e scopul? Mi-as da viata pentru parintii mei care stiu ca ar face la fel.
Iti dai viata pentru persoana iubita apoi aia/ala( dupa caz) isi vede in continuare de viata.
Inseamna ca nu e persoana iubita. Este doar o relatie de prietenie intre voi.
Nu ai cum sa spui "persoana iubita" daca nu ai face asta. Inseamna ca e doar o relatie superficiala, nu se pune macar problema de iubire.
Raspunsul e "Da!", fara niciun fel de ezitare.
Nu, poate eu imi dau viata pentru el si el e capabil sa ma insele cu prima ocazie fara ca eu sa stiu. Nu merita sa-ti dai viata pentru nimeni pentru ca nu stii niciodata langa cine stai. Oamenii pot fi foarte falsi. Poate doar pentru cineva din familie.
Ar trebui sa-mi dai o situatie mai exacta, ca o pot evalua
Momentan nu am o persoana iubita, si nu mi-as da viata "prea usor".
Aș face tot posibilul ca el să fie bine. I-aș da din timpul meu, atenția mea, sprijinul meu, aș da tot ce e mai bun din mine ca el să fie bine.
Instinctiv as sari după el cu prima ocazie dacă ar fi în pericol chiar dacă asta înseamnă să ajung la rândul meu în pericol.
Dar persoana iubita la rândul ei nu te ar lăsa să ți dai viata pentru ea în alta situație.
Pentru copilul meu mi as da viata în orice situație.
In acest moment nu, daca as avea familie sau copii, da. Multe nici nu apreciaza ca daca ar veni cineva in casa lor, sotul e cel care e in pericol sa moarã
Chiar si daca as avea iubita tot eu sunt cel care trebuie s-o apere daca e in pericol.
Ca fata/femeie nu e natural si normal sa sa-si de-a viata intotdeauna trebuie aparat sexul feminin, pentru ca din ele iasã prunci.
Inseamna ca nu o iubesti pe persoana aia. Eu da, doar ca persoana iubita e la draq in praznic si... da, long story.
Cipi1212 întreabă: