App și ce femeie ar munci și ar da pomana bani unui bărbat care ar umbla numai prin baruri? Habar nu ai câte femei sunt care profită și au o viață minunată, iar bărbatul prost merge și muncește și le trimite bani. Cunosc un caz. O femeie inteligentă își găsește un prost care să îi ofere anumite lucruri, dar în cazul unui bărbat mai greu.
La româna mai demult ne-a pus profa sa facem o propoziție după nu stiu ce cerință iar eu am zis "Viata de băiat este ușoară", iar profa a zis "Oo... Crezi ca este?" si toți băieții au început sa spună ca nu e ușor sa fii un băiat.
Nu, nu as vrea sa fiu băiat
Băieți au o viață mai ușoară, muncește mai mult, au mai multă forță, când mergi labaie nu trebuie să te așezi dacă faci urină, merg în rrăzboaie(aicea este mai greu)etc.Doar că eu am sex masculin și sunt mândru că sunt băiat.Aceast răspuns merită fundă singurul care să primească pentru că este așa de detaliat răspunsul.
Spre deosebire de voi, baietii, eu recunosc ca sunt orgoliosa, dar nu am mintea sucita.
Depinde si in ce domeniu.
Fetele sunt mai sensibile, ele se imbolnavesc mai usor si slabesc mai greu decat baietii. (vorbesc in general,nu despre toti)
Femeia este discriminata in unele religii,e vazuta murdara si pacatoasa(o mare prostie)
Fetele sunt vazute uneori doar ca niste jucarii sexuale,daca esti fata si faci sex esti curva, daca esti baiat, bravo boss
Fetele fac in general treburile casnice, au grija de copii si fac mancare.
Si mai sunt multe alte motive...Dar nu e tot timpul asa, depidne de fiecare persoana in parte.
Un studiu recent a stabilit ca femeile sunt mai sensibile la durere decat barbatii, dar sunt mai curajoase in anticiparea durerii.
Studiul a fost realizat de o echipa mixta de cercetatori britanici si japonezi, din cadrul Universitatii Queen Mary din Londra, iar rezultatele au fost facute publice de cotidianul britanic Daily Mail.
Medicii au investigat diferentele de gen in felul in care organismul raspunde la durerea provocata de anumite afectiuni cronice, asa cum ar fi sindromul colonului iritabil.
In cadrul experimentului au participat 16 femei si 16 barbti, toti sanatosi, carora li s-a introdus un mic balon in esofag, a carui umflare le-a produs o scurta dar intensa durere, timp de 1 secunda.
In timpul perioadei de anticipare a durerii, creierul femeilor a fost mai putin activ in zona legata de mecanismele fricii si mai activ in zone legate de pregatirea pentru a suporta cat mai bine durerea anuntata. In cazul barbatilor, zona creierului legata de starea de frica a fost mai activa in aceasta etapa.
In timp ce receptiona stimulul dureros creierul barbatilor era mai activ in zonele legate de evitarea si tolerarea durerii, in timp ce la femei s-au activat zonele de procesare a emotiilor si de prelucrare a durerii.
Uite un studiu, dar oricine isi poate da seama ca fetele sunt mai fragile si mai sensibile chiar daca unele nu par. Nu fii misogin.
Adică tu mă faci misogin pentru că am numit-o enormitate? Majoritatea femeilor nu mai știu ce înseamnă acest termen. Recomand utilizarea dex-ului. Dacă cineva nu e de acord cu voi, automat dă dovadă de misoginism. Foarte tare. Știi termenul "sensibil" este unul destul de complex. Tu te-ai referit doar la durere aici. Degeaba folosești google dacă nu îl folosești cum trebuie.
Da,intotdeauna mi-am dorit sa stiu cum e sa fii baiat, chiar au o viata mai usoara
Eu o să îți spun că m-am referit la sensibilitatea strict emoțională. Zici că se vede? Eu zic că se vede mult mai de la o poștă cine pune de exemplu mai mult suflet într-o relație. Adică voi nici gesturile astea nu le mai apreciați, începeți să le caracterizați ca pe ceva normal, dar îți spun eu alea vin din suflet. Acum să te întreb cum se face că majoritatea romancierilor, regizorilor, pictorilor sunt bărbați? Nu oare arta este modul prin care îți exprimi niște sentimente foarte puternice? De ce la femei e mai puțin prezent acest fapt? Eu zic că este clar că modul în care noi punem suflet și ne putem metamorfoza sentimentele prin anumite lucruri, unele din ele numite mai sus, ne arată faptul că femeile nici pe departe nu sunt mai sensibile. Cam asta e la general. Mie mi se pare amuzant faptul, deși fiind cele date, afirmi că doar "unii" sunt sensibili, dar voi nici nu știți ce e aia a fi sensibil cu adevărat. Ți-o spune un tip foarte sensibil. Putem să o dăm și în gentică și să observăm că sensibilitatea nu ține de sex. Dar bărbații pe lângă această sensibilitate au o creativitate mai mare ș de aceea știu să o exprime. Adevărul e că modul în care iubește un bărbat și o femeie nu coincide, și de cele mai mult focul acela arde mult mai mult la un bărbat. Iar generalizez, dar sunt lucruri care se văd de la o poștă. Bărbații au inventat romanismul și l-au exprimat cel mai mult și cel mai bine. Și dacă te informezi de câteva personalități și vei citi despre caracterul lor vei observa anumite lucruri. Ai nevoie de cultură, ca să nu mai ajungi să faci anumite afirmații.
Sensibilitatea pe care ai prezentat-o tu ca durere este una fizică. Acum probabil te-ai referit la aceasta. Dar acum te întreb pe tine. Ce rană se vindecă cel mai greu cea a sufletului sau cea fizică? Care doare mai tare? Desigur îmi vei spune că depinde de rană, dar nimeni nu torturează pe nimeni deci să facem abstracție de nu știu mai ce.
Toată ziua? So moară tu? Eu am treabă mă copilo față de tine. Care toată ziua, m-ai contorizat tu pe mine? Deja o dai în alte alea, cu alte răspunsuri cică. Păi mă când se începe o discuție se face referire doar la problema respectivă, ocolirea subiectului e semn de slăbiciune. Nu mă dau deștept pentru că stau uneori pe site-ul ăsta, eu am anumite realizări, dar nu ai cum să știi tu anumite lucruri și normal că încerci să îți dai cu părerea și intri în penibil. Eu nu dau ignore atât de ușor. Dacă vrei dă-mi tu. Doar pur și simplu voi mai refuza să mai răspund, discuția chiar e inutilă, mai ales cu o persoană ca tine care face niște afirmații ca astea. Patetic.
"Si cred si eu ca baietii au o viata usoara, ei nu sufera ca noi, atat fizic cat si psihic." ce prostie monumentala ai putut zice, rar vezi asa ceva. la ce te referi ca suferiti fizic? din cauza menstruatiei? si un barbat sufera stai linistit ca nu numai voi aveti parte de greu. un barbat sufera cand se duce si muncesc pe camp / santier / miniere si trage ca bou 12 ore pe zi de dimineata pana seara. cand va cara gunoiul cand va muta mobila cand va face casele si etc etc. nu zic ca nu "suferiti" si voi, dar nu fi atat de "victima" sa crezi ca numai fetele o fac.
cat despre psihic, pot zice linistit ca si baietii o fac. un exemplu iti dau imediat, viata de zi cu zi. ca sa iti cauti o prietena trebuie sa fii perfectiunea in persoana, trebuie sa stai sa cauti o fata sa iti bati capul mereu sa o impresionezi, sa-i vezi ce ii place cum ii place mereu cu gandul la ea cum sa o impresionezi pe cand fetele sunt multe de genul (stau si astept pomana, el trebuie sa faca tot eu nu misc un deget ca sunt fata ). asta e doar un mic exemplu. cum am zis, stii mai bine de atat ca nu sunt misogin, dar nu te face victima pe tine si pe toate fetele din lume, ca nu numai voi duceti greul
"la ce te referi ca suferiti fizic? din cauza menstruatiei?" - uiti ca noi dam nastere si ca mai avem si un format ciudat al corpului
Si psihic...Tu ai idee cat pun la suflet fetele?
"dar nu te face victima pe tine si pe toate fetele din lume, ca nu numai voi duceti greul" - Jumi juma.
"Si psihic...Tu ai idee cat pun la suflet fetele? " sensibilitatea voastra ma omoara
Fetele, pe langa ca au si ele un loc de munca, trebuie sa faca si acasa curat, mancare, treaba..etc si ne chinuim si cu mentruatia asta lunara. suportam pentru a fi frumoase si multe altele. Barbatii astia doar cu munca, si multi mai au si de comentat cum vedeti atatia betivi, prosti, nesuferiti, orgoliosi... fara noi fetele, cred ca au murii de foame sau de cine stie )
Eh,nu toate, dar sa stii ca exista fete care se consuma pentru orice lucru marunt.
LanguageMaster întreabă:
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: