anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ti-ai dorit vreodata sa fi ceea ce nu esti, adica daca esti fata sa fi baiat si invers. Mereu am crezut ca baietii au o viata mai usoara decat fetele.

69 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ramo137):

"fara noi fetele, cred ca au murii de foame sau de cine stie" fara ele femeile, nu voi fetele. cate pana la 25 de ani stiti macar sa faceti o ciorba? imi place ca te dai mare pe munca femeilor

" Barbatii astia doar cu munca, si multi mai au si de comentat cum vedeti atatia betivi, prosti, nesuferiti, " ipocrizia fetelor in persoana esti laughing. si voi cate stati pe banii la "prosti astia nesuferiti" aa? cate din voi frecati menta in restaurante si clubuir pe banii la toti prostii? ti-am zis eu, tu ai zis lucruri bune, dar despre femei, nu adolescente cum probabil esti tu. nu te crede mai matura decat esti. ce urasc ipocriza in oameni

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Asa e. totusi ai zis chestii bune doar pe jumatate. sa te iei de mana cu "ramo" si ea se crede mare femeie si nu face macar ceva din ce a zis, dar doar pentru ca e fata se crede mai buna, cam patetic.

| kyliejenner a răspuns:

De ce crezi ca baietii au o viata mai usoara decat fetele? asta tine strict de persoana ta. daca tu iti faci viata grea, grea o sa fie indiferent de sex.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ia stai, omule.
Doar pentru ca sunt fata nu ma cred mai buna.
De fapt, ca sa fii mai bun fata de cineva, indiferent de gen, trebuie sa ai ceva in plus, ori de cele mai multe ori inteligenta isi spune cuvantul.

| Elisabitaaa a răspuns:

De fapt, bărbații au o viață grea, că au soții!

| Ramo137 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine ca esti tu matur, felicitari happy. Tocmai ce am zis ca si noi muncim si pe langa asta facem si treaba acasa, mancare etc. Pt cunostinta ta stiu sa gatesc, chiar daca exista multe adolescente care habar n.au sa faca niste cartofi..eu invat incet incet happy
Si cele care stau pe banii lor, le felicit, bravo lor!
Seara faina!

anonim_4396

"Si cele care stau pe banii lor, le felicit, bravo lor! " desigur ca le feliciti, e viata mai grea pentru o femeie care e si ea ca majoritatea barbatilor, indipendenta. mai bine sa stai pe banii altuia si daca e facuta materialista, "uite misoginul" laughing.

| Ramo137 a răspuns (pentru anonim_4396):

Inseamna ca vrei un barbat rolling on the floor care sa muneceasca cu sapa sau cine stie cum laughing) du-te ma!

anonim_4396

"Inseamna ca vrei un barbat" pentru ca vreau o femeie indipendenta? atat de gol e capul tau? doamne cu cine vorbesc eu, am uitat ca media de varsta pe aici e 15 ani. greseala mea ai dreptate