| ArkanHell a întrebat:

Ti-ai imaginat vreodata ca cineva ar fi tu si tu ai fi acel cineva?
Sa te pui un locul ei/lui si sa te vezi cu chipul ei/lui in loc de chipul tau in propiile tale ganduri, ce ziceti, e ciudat nu? xD

9 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Mda, tare m-as distra sa schimb acum cateva clipe cu Basescu, sa vad ce raspunsuri ar da el aici si ce prostii as vorbii eu daca as fi el laughing

| ArkanHell explică (pentru evenso):

Mda...
O gluma buna e intotdeauna bine venita laughing

evenso
| evenso a răspuns (pentru ArkanHell):

Daca luam mai serios mi-ar fi oarecum frica sa schimb cu cineva pentru ca nu poti cunoaste 100 % pe nimeni cu adevarat si nu stiu ce lucruri urate as gasi, deci nu as avea curaj daca s-ar putea face asa ceva.

Faza e ca ai deviat de la subiectul mentionat mai sus
Idea era sa-ti imaginezi (in serios nu in gluma pe cineva drag de exemplu) dar tu, tu deja ai luat-o ca pe o realitate ca si cum tu ai fi devenit Basescu, dar iar gandeste-te, daca asa ceva s-ar intampla in realitate, atunci tu nu te-ai mai putea intoarce la corpul tau si apoi toti te-ar huiduii pe tine in corpul parlamentarului aluia in loc sa il huiduieasca pe el si tu ai suferii intreaga viata cat o mai traii ala : )) [cam asa reiese]

evenso

Pai stai asa, nu am deviat de la nimic.
Era vorba sa ne imaginam un lucru imposibil! iar eu am luat in gluma, imaginatia noastra e bogata si ai lasat loc de interpretare, nu ai spus exact in ce conditii sa ne IMAGINAM, asa ca am ales astfel.

Ok,vina mea ca n-am explicat subiectul, asa este
Dar e ok, cred ca trebuie sa reformulez intrebarea deoarece e noapte si nu raspunde nimeni si pana maine, nu se mai uita nimeni la pagina 2-3

evenso

Da, timp de o zi mai poti modifica intrebarea /raspunsul happy

| JiTerra a răspuns:

Pai daca acea persoana ar fi din imaginatia meathinking si mi-ar placeathinking as face schimb cu drag rolling on the floor da sa pastrez faimilie:d cred ca as face schimb cu multe persoane de corp thinking

| Wøodenpints a răspuns:

De ce as vrea să fac asta?
Sau dacă aş vrea s-o fac, mă imaginez cum aş fi în locul meu. Profund nu?