| Bunddy a întrebat:

Ti-ar fi jenă să-ti cumperi si sa circuli cu o masina electrica, pentru ca ar face ceilalti misto de tine ca e o masina de femei?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

De mulți ani circul predominant cu Dacii și Opeluri.
Nu auzi cele mai drăguțe lucruri despre ele, în special despre Opel, dacă asculți părerile celor la pubertate.
Așa că, nu mă interesează haterii. Conduc orice, atât timp cât e convenabil pentru mine.
Nu mi-ar fi rușine nici cu Tesla, nici cu Trabant.
Doar cu Dacia Spring, că e urâtă, neterminată rolling on the floor

7 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Nu-i există mașini de femei sau bărbați.
Exista doar oameni răutăcioși sau imaturi, și părerea lor nu contează.

| MarianWLF a răspuns:

Ori fac misto ca nu au o masina, ori ca masina ta e mai tare ca golf-ul lor laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca asa avea unde sa o incarc la blocul la care stau acum maine as lua o electrica. Ce zici tu acolo sunt chestii de copii

| Hammurabi a răspuns:

Am mașină electrică și chiar îmi place.
Mi se rupe mie de părerea unor idioți. laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Vulpea cand ajunge la struguri, zice sa-s acri!

Asa si cu prostii care nu au ei 100k sa-si cumpere o electrica, dar fac rost de 2.000-3.000 euro pentru un harb vechi de BMW crezand ca-i mai bun.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Apropo, am circulat puțin cu o Toyota Prius veche, mașină foarte hate-uită de "pasionați". E super mașina, mai stabilă, comodă, fiabilă și silențioasă decât un Golf/Passat, de multe ori. Nu vreau să dau 3-4k pe o mașină din 2003, că altfel îmi luam. Sunt super.

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu mi-ar fi jenă, dar nici nu mi-aș cumpăra o astfel de mașină deoarece consider că una pe carburant e pur și simplu mai eficientă

Întrebări similare